Η Μαρία Σάκκαρη αποκλείστηκε στον 1ο γύρο του Luxembourg Open, από την φορμαρισμένη Ρωσίδα Μαργαρίτα Γκασπαριάν, και έδωσε τέλος στη φετινή της σεζόν με άσχημο τρόπο.

Αν και λίγο έλειψε να φέρει το ματς στα ίσια και να επιστρέψει από την κόλαση, η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε στα δυο σετ από την Μαργαρίτα Γκασπαριάν, στον 1ο γύρο του τουρνουά στο Λουξεμβούργο.

Αυτήν, ήταν η τελευταία εμφάνιση της 23χρονης πρωταθλήτριας μας για φέτος, σε μια μέτρια σεζόν με κακές και καλές στιγμές και αρκετά σκαμπανεβάσματα, η οποία έφτασε στο τέλος της με όχι τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μετά από 1 ώρα και 40 λεπτά αγώνα, η Σάκκαρη ηττήθηκε με 6-1, 7-6(4) από το Νο124 της παγκόσμιας κατάταξης της WTA και αποχαιρέτησε την διοργάνωση πρόωρα.

Η Γκασπαριάν βρίσκεται σε πολύ καλή αγωνιστική κατάσταση και πήρε εκδίκηση από την Μαρία που πριν έναν μήνα την είχε κερδίσει με 6-2, 6-2, σε τουρνουά της Σεούλ στη Νότια Κορέα.

Αυτήν η ήττα της Μαρίας ήταν η τέταρτη συνεχόμενη στον 1ο γύρο τουρνουά, χωρίς να κερδίσει καν σετ. Η Γκασπαριάν στον επόμενο γύρο θα παίξει κόντρα στην νικήτρια του αγώνα της Νταλίλα Γιακούποβιτς με την Κατερίνα Κόζλοβα.