Mε γκολ της τελευταίας στιγμής ο Μαζραουί χάρισε τη νίκη στον Άγιαξ (1-0) κόντρα στην Μπενφίκα για την 3η αγωνιστική του 5oυ ομίλου του Champions League.

Σε μια αναμέτρηση όπου κυριάρχησαν οι κίτρινες κάρτες παρά οι φάσεις και τα γκολ, ο Άγιαξ πήρε στο νήμα (92ο λεπτό) τη νίκη με 1-0 κόντρα στην Μπενφίκα. Μια νίκη πολύτιμη αφού του δίνει το προβάδισμα για πρόκριση στην επόμενη φάση της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης. Πρωταγωνιστής για τους Ολλανδούς… δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον σκόρερ, Μαζραουί. 

Η ομάδα του Έρικ Τεν Χαγκ ήταν καλύτερη απ’ τους Πορτογάλους σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού. Θα μπορούσαμε μάλιστα να πούμε, πως οι φιλοξενούμενοι δεν βρέθηκαν πίσω στο σκορ νωρίτερα, χάρη στον Οδυσσέα Βλαχοδήμο. Ο Έλληνας keeper ήτα αυτός που σε πολλές περιπτώσεις σταμάτησε τους παίκτες του Αίαντα κρατώντας το «μηδέν». Δυστυχώς στο 92′ δεν άντεξε. Ο Μαζραουί πήρε την μπάλα στον χώρο και από το όριο της περιοχής έκανε ένα σουτ γράφοντας το τελικό 1-0.

Άγιαξ (Έρικ Τεν Χαγκ): Ονανά, Μπλιντ, Ταλιάφικο, Ντε Λιχτ, Σένε, Ζίγιεχ, Φαν Ντε Μπεεκ (88′ Νταβίντ Νέρες), Μαζραουί, Φρένκι Ντε Γιονγκ, Τάντιτς, Ντόλμπεργκ

Μπενφίκα (Ρουί Βιτόρια): Βλαχοδήμος, Αντρέ Αλμέιδα, Ζαρντέλ, Γκριμάλντο, Κόντι, Φέισα, Πίζι (79′ Γκάμπριελ), Σάλβιο, Ράφα Σίλβα (90′ Σέρβι), Γκέντσον Φερνάντες, Σεφέροβιτς