Πρώτη ημέρα διάθεσης στα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνης ήταν η Πέμπτη για τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και η προπώληση έφτασε τις 13.000. Οριακά να ανοίξει μία θύρα στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Πρώτη ημέρα διάθεσης στα εκδοτήρια ήταν η Πέμπτη για τα εισιτήρια του ντέρμπι Παναθηναϊκός-ΑΕΚ και η προπώληση έφτασε τις 13.000. Οριακά να ανοίξει μία θύρα στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ.

Κατά τρεις χιλιάδες (3.000) αυξήθηκε ο αριθμός της προπώλησης των εισιτηρίων του Σαββατιάτικου ντέρμπι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ κατά την πρώτη ημέρα διάθεσης στα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνης (ΗΣΑΠ) την Πέμπτη (ήταν ανοιχτά μέχρι τις 5:30 μ.μ.) και έφτασαν έτσι τις 13.000.

Μέχρι σήμερα η προπώληση αφορούσε μόνο το διαδύκτιο, μέσω του viva.gr και του viva spots, διαδικασία που εξακολουθεί να υφίσταται, ενώ την Παρασκευή τα εκδοτήρια του σταθμού Ειρήνης (ΗΣΑΠ) θα είναι ανοιχτά από τις 10:00 το πρωί έως τις 5:30 το απόγευμα. 

Ανήμερα του ντέρμπι (Σάββατο), εκτός από τα εκδοτήρια στον σταθμό Ειρήνης, τα οποία θα είναι ανοιχτά από τις 11:00 π.μ. έως τις 7:00 μ.μ., θα λειτουργήσουν επίσης τα εκδοτήρια στη Λεωφόρο Κύμης που θα ανοίξουν στις 13:00 και στη Β.Α. είσοδο του ΟΑΚΑ από την Λ. Κηφισίας που ανοίξουν στις 14.00.

Να σημειωθεί επίσης ότι οι πιο πρόσφατες εκτιμήσεις των ανθρώπων του Παναθηναϊκού αναφέρουν ότι υπάρχει πράγματι η πιθανότητα να ανοίξουν οριακά μία ή δύο θύρες στο πάνω διάζωμα του ΟΑΚΑ για να καλυφθούν οι ανάγκες των φίλων της ομάδας.