Η πρεμούρα να τιμωρηθεί ο Ολυμπιακός για όσα έγιναν στην αναμέτρηση με την Παναχαϊκή είναι  πραγματικά συγκινητική.  Οπως και το γεγονός ότι  προσπαθούν να ισοψηφίσουν επεισόδια σε άλλα παιχνίδια με αυτά της Πάτρας. 

Η Αστυνομία ,μεταξύ άλλων, στην  έκθεση της αναφέρει χαρακτηριστικά: «Αστυνομικές δυνάμεις που επενέβησαν, δέχτηκαν ρίψεις αντικειμένων (πέτρες, μεταλλικά, μικροαντικείμενα κλπ), ενώ εκ μέρους των αστυνομικών προκειμένου να τους αντιμετωπίσουν έγινε περιορισμένων χρήση χημικών, για την απώθηση και την αποκατάσταση της τάξης, ο δε ποδοσφαιρικός αγώνας διακόπηκε προσωρινά. Τα εν λόγω άτομα προκάλεσαν φθορές σε καθίσματα του Σταδίου και σε βοηθητικούς χώρους, ενώ μετά την επέμβαση των αστυνομικών, αποκαταστάθηκε η τάξη, οι φίλαθλοι επέστρεψαν στις θέσεις τους και ο ποδοσφαιρικός αγώνας συνεχίστηκε κανονικά. Κατά τη διάρκεια των προαναφερόμενων επεισοδίων δεν διαπιστώθηκε ούτε καταγγέλθηκε τραυματισμός αστυνομικών και φιλάθλων και ο αγώνας διεκόπη περίπου για δεκαπέντε (15) λεπτά». 

Σημαντικό κομμάτι είναι το τελευταίο. Κανένας τραυματισμός.  Λίγες ημέρες πριν, όμως στο ΑΕΚ-Ολυμπιακος πραγματικός πόλεμος .Μολότωφ-Φωτοβολίδες -Μάρμαρα και άλλα όμορφα και για αυτό το λόγο τιμωρήθηκε η ΑΕΚ και καλώς τιμωρήθηκε.   Δεν βλέπαμε βέβαια την ίδια πρεμούρα από κάποιους όταν στον τελικό ,πρόπερσι της ντροπής οπαδοί ΠΑΟΚ και ΑΕΚ μαχαιρώνονταν σε ζωντανή μετάδοση και σε κάποιους απέδιδαν εύφημο μνεία για την “οργάνωση” του τελικού, η στην περσινή “γιορτή”  του ΟΑΚΑ ,όπυ έγιναν και πάλι ΤΑ όργια. Η όταν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ έμπαιναν με άγριο ντου στους “Ζωσιμάδες”  Δύο μέτρα και δύο σταθμά τότε;Δεν είναι έτσι..