Θετικά είναι τα νέα στην ΑΕΚ σχετικά με τον Τάσο Μπακασέτα που ξεπέρασε το πρόβλημά του και μπήκε στην προπόνηση της Ένωσης, εν αντιθέσει με τον Οικονόμου που θα απουσιάσει για σχεδόν 20 ημέρες.

Η απουσία του Μπακασέτα φάνηκε στα τελευταία ματς της Ενωσης και ειδικά κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά ήταν μια απουσία με την οποία η ομάδα έπρεπε να ζήσει μετά τον τραυματισμό του. Τώρα όμως, ενόψει του παιχνιδιού με τον Ατρόμητο που είναι κομβικής σημασίας, τα χαμόγελα επιστρέφουν. 

Στην προπόνηση της Πέμπτης στα Σπάτα όσοι αγωνίστηκαν στο Μόναχο έκαναν πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Κλωναρίδης πρόγραμμα θεραπείας λόγω της τενοντίτιδας στο δεξί γόνατο, αλλά τα σημαντικά ήρθαν από τον Μπακασέτα, ο οποίος προπονήθηκε κανονικά. 

Αντιθέτως, ο απεικονιστικός έλεγχος που έκανε ο Οικονόμου έδειξε ότι έχει υποστεί κάκωση δευτέρου βαθμού στον έσω πλάγιο σύνδεσμο του αριστερού γόνατος και μπορεί να μην υπάρχει δεδομένος εκτιμώμενος χρόνος επιστροφής αλλά θεωρητικά και έχοντας αντίστοιχα παραδείγματα τραυματισμών, ο Ελληνας στόπερ είναι πιθανό να λείψει για 3-4 εβδομάδες.