Σε μεγάλους μπελάδες μπήκε ο ΠΑΟΚ με την ήττα στην Ουγγαρία από τη Βίντι με 1-0. Η ομάδα του Λουτσέσκου άργησε να μπεί στο γήπεδο… 75′ λεπτά και στο τέλος δεν κατάφεραν να πάρουν κάτι από τον αγώνα. Στην Λευκορωσία, η Τσέλσι με σβηστές μηχανές πήρε εύκολα τη νίκη.

Στην Groupama Arena που είχε έντονο “ασπρόμαυρο” χρώμα, τo πρώτο μέρος ήταν άχαρο, με τις δύο ομάδες να ψάχνονται στον αγωνιστικό χώρο. Αρχικά, πήρε κάποια μέτρα ο ΠΑΟΚ αλλά η άμυνα των Ούγγρων ήταν πολύ καλά προετοιμασμένη. Όσο περνούσε η ώρα, οι δύο ομάδες άλλαζαν τη μπάλα είτε στην άμυνα είτε στο κέντρο χωρις να δημιουργούν ευκαιρίες. Χαρακτηριστικό πως τα πρώτα 45 λεπτά είχε μόλις 4 σούτ συνολικά.

Στο δεύτερο μέρος, η Βίντι μπήκε σαφώς καλύτερα και παίζοντας δύνατα “ψάρωσε” τους Θεσσαλονικείς. Έτσι έφτασε στο γκολ κλέβοντας τη μπάλα στο κέντρο και με καλή ανάπτυξη που κατέληξε στην κεφαλιά του Μιλάνοφ στο 50′. Ο ΠΑΟΚ δεν μπορούσε να δημιουργήσει, κι ο Λουτσέσκου πέρασε στο ματς Μπίσεσβαρ και Ακπόμ αντί Λημνιού κι Ελ Καντουρί. Ενώ, όταν ούτε με αυτές τι αλλαγές είδε να πιέζει η ομάδα του, έβαλε τον Ουάρντα στην θέση του Ζαμπά. Οι παίκτες του Δικεφάλου, “ξύπνησαν” στο τελευταίο δεκάλεπτο πιέζοντας τους γηπεδούχους. Δεν τα κατάφεραν όμως να ανατρέψουν την κατάσταση και το 1-0 έμεινε ως το τέλος.

Η Τσέλσι, χωρίς να δυσκολευτεί πήρε το τρίποντο κόντρα στην ΜΠΑΤΕ. Οι παίκτες του Σάρι δεν φόρτσαραν σε καμία φάση του αγώνα και με γκολ του Ζιρού στο 53′ έσβησε ακόμη περισσότερο τις μηχανές της. Έλεγχε το παιχνίδι σε όλη τη διάρκεια. 

ΟΜΑΔΕΣ        ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ        ΓΚΟΛ

ΤΣΕΛΣΙ             12                          6 – 1
ΒΙΝΤΙ                 6                           3– 3
ΠΑΟΚ                3                           4 – 5
ΜΠΑΤΕ              3                           4 – 8

Βίντι – ΠΑΟΚ

 

ΜΠΑΤΕ – Τσέλσι