Ο Κέβιν Πάντερ κατέθεσε προσφυγή στην FIBA κατά της ΑΕΚ, με αφορμή τα οφειλόμενα της περσινής παρουσίας του την περσινή χρονιά.

Η ΑΕΚ την περασμένη αγωνιστική περίοδο κατέκτησε το Κύπελλο Ελλάδος και το Champions League, πραγματοποιώντας εξαιρετική πορεία, ενώ χάρισε και πολλές όμορφες στιγμές στον κόσμο της.

Παρ’ όλα αυτά o Κέβιν Πάντερ, που συνέβαλε στην κατάκτηση και των δύο τροπαίων, δεν έχει λάβει ακόμα χρήματα, τα οποία αφορούν τα μπόνους επιτεύξεως στόχων. Για το λόγο αυτό, η πλευρά του παίκτη κατέθεσε προσφυγή στη FIBA, με σκοπό να εξασφαλίσει τα χρήματά της από την Ένωση.

Είναι σύνηθες, άλλωστε, στα συμβόλαια των ξένων να υπάρχει καθυστέρηση στην καταβολή των μπόνους επιτεύξεως στόχου και για το λόγο αυτό η πλευρά του παίκτη κινήθηκε με τον τρόπο αυτό, ώστε να εξασφαλίσει τα οφειλόμενα.

Τον ίδιο δρόμο, μάλιστα, αναμένεται να ακολουθήσει και ο Ντελρόι Τζέιμς, που αγωνίστηκε στην Ένωση την περασμένη αγωνιστική περίοδο, βοηθώντας την να κατακτήσει το Κύπελλο Ελλάδος και το Champions League.