Ο μεγάλος σκόρερ (Γκεόργκι Μιλάνοφ) της χθεσινής αναμέτρησης μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Βίντι, μίλησε για το παιχνίδι, ενώ σχολίασε και την συνάντησή του με τον Βέρνμπλουμ.

Ο Βούλγαρος μεσοεπιθετικός αναφέρθηκε στην συγκέντρωση που είχαν οι παίκτες της Βίντι απέναντι στον Δικέφαλο, αλλά και την συνάντηση που είχε μετά το τέλος του αγώνα, με τον πρώην συμπαίκτη του στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας, Πόντους Βέρνμπλουμ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε:

«Περιμέναμε ένα δύσκολο ματς με τον ΠΑΟΚ, όπως και έγινε, αλλά ήμασταν αρκετά συγκεντρωμένοι, πειθαρχημένοι και το πιο σημαντικό, υπομονετικοί. Γνωρίζαμε ότι θα έχουμε την ευκαιρία να σκοράρουμε απέναντι στον ΠΑΟΚ, καθώς δεν αμυνθήκαμε μόνο αλλά κυκλοφορήσαμε σωστά την μπάλα στην επίθεση.

Με αυτή τη νίκη δημιουργήσαμε μια μεγάλη ευκαιρία για να προκριθούμε στην επόμενη φάση, αλλά έχουμε μπροστά μας δύο δύσκολα ματς ακόμη. Σε κάθε περίπτωση πρέπει να πάρουμε το μάξιμουμ των βαθμών για να συνεχιστεί το όνειρό μας. Μετά το τέλος του αγώνα μίλησα με τον Βέρνμπλουμ, καθώς ήμασταν συμπαίκτες στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και έχουμε μια καλή φιλική σχέση».