Για τη δύσκολη ήττα που γνώρισε η ομάδα του μίλησε στη συνέντευξη Τύπου, ο προπονητής της Ντουντελάνζ, Ντίνο Τοπμέλερ. Μεταξύ άλλων εξήγησε τι δεν πήγε καλά και τόνισε πως θεωρεί ικανό τον Ολυμπιακό να περάσει στην επόμενη φάση. 

Αναλυτικά όσα είπε ο Ντίνο Τοπμέλερ στη συνέντευξη Τύπου: 

Για το ματς με τον Ολυμπιακό και το αποτέλεσμα: Όχι, όχι. Δεν πιστεύω ότι υπήρξε φόβος. Το πρώτο γκολ ήρθε από στημένη φάση. Το δεύτερο από χαμένη μπαλιά. Σε τέτοια λάθη τα πληρώνεις σε αυτό το επίπεδο. Και στο 3ο και στο 4ο γκολ χάνουμε την μπάλα από τον αντίπαλο κοντά στην περιοχή μας.

Για το πόσο δύσκολο ήταν το 4-0 στο α’ μέρος: Ποτέ δεν είναι εύκολο. Όμως εμείς το θέλουμε αυτό. Θέλουμε να παίζουμε με ομάδες τέτοιου επιπέδου. Είπαμε να βάλουμε γκολ και να πάμε πιο καλά. Τα πετύχαμε και τα δύο. Ήταν μία σκληρή και οδυνηρή ήττα αλλά είχε και θετικά.

Για τον στόχο του 0-0 και το νωρίς 1-0: Ναι ήταν δύσκολο αυτό. Είμαι χαρούμενος από τους παίκτες τους για την αντίδρασή τους στο β’ μέρος. Να έχουν το κεφάλι ψηλά. Και μόνο που είμαστε εδώ είναι κάτι μεγάλο γιατί δεν ξέρουμε εάν θα είμαστε εδώ και του χρόνου.

Για τα λάθη της ομάδας: Δεν υπάρχει μαγική λύση. Δεν διδάσκεται εύκολα το να χάνουμε έτσι την μπάλα. Δέκα φορές να το δείξεις μπορεί σε μία από αυτές να γίνει το λάθος. Πρέπει να δουλέψουμε στην ομαδική λειτουργία. Στο πως λειτουργούμε ως ομάδα.

Για το πως περίμενε τον Ολυμπιακό: Τον περίμενα να πιέσει ψηλά και πολύ από νωρίς. Όπως έκανε. Όταν δέχεσαι γκολ απο το πρώτο στημένο τι να πεις; Όταν κάνεις όμως ένα τέτοιο ημίχρονο και με τόσα λάθη τι να πεις;

Για τα θετικά στοιχεία και το γκολ του Σινάνι: Ήταν εκπληκτικό το γκολ του Σινάνι. Από το πως κυνήγησε την φάση και την μπάλα για το γκολ. Έτσι να κάνουν και οι άλλοι παίκτες. Είμαι περήφανος για εκείνον και το τέρμα που έκανε.

Για τα πολλά γκολ που δέχθηκε και εάν βλέπει πως ο Ολυμπιακός θα πάρει την πρόκριση: Ο Ολυμπιακός έδειξε την ποιότητά του αλλά και εμείς κάναμε πολλά λάθη. Ναι ο Ολυμπιακός μπορεί να πάρει την πρόκριση καθώς έχει το τελευταίο παιχνίδι με την Μίλαν στην έδρα του. Μπορεί να πάρει αποτέλεσμα αλλά όπως καταλαβαίνετε δεν είναι προτεραιότητά μου να σκέφτομαι κάτι τέτοιο. Παρόλα αυτά εύχομαι καλή επιτυχία και καλή συνέχεια στον Ολυμπιακό.