Επιθυμία των ανθρώπων της Μπέτις είναι να κάνουν 100% δικό τους τον Λό Σέλσο και σύμφωνα με τον πρόεδρο της ομάδας, η Ισπανική ομάδα θα δώσει 25εκ. στην Παρί και θα τον αποκτήσει.

Ένας από τους παίκτες που εντυπωσιάζουν στη φετινή Ρεάλ Μπέτις είναι ο Τζιοβάνι Λο Σέλσο. Ο Αργεντινός κεντρικός μέσος, ο οποίος έχει πετύχει 3 τέρματα στο Europa League, αγωνίζεται στην ομάδα της Ανδαλουσίας ως δανεικός από την Παρί Σεν Ζερμέν. Ωστόσο, αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι προσωρινά κάτοικος Σεβίλλης, αφού η ομάδα του Κίκε Σετιέν έχει αποφασίσει να τον κρατήσει και μετά το τέλος του δανεισμού του.

Αυτό είναι κάτι που επιβεβαίωσε ο ίδιος ο πρόεδρος της Ρεάλ Μπέτις, Λόπεζ Καταλάν, μιλώντας στο Radio Marca: «είναι ξεκάθαρο ότι ο Λο Σέλσο θα παραμείνει στην Μπέτις. Μας έχει πείσει. Μας είχε πείσει ήδη από το καλοκαίρι. Υπάρχει υποχρεωτική οψιόν αγοράς του έναντι 25 εκατομμυρίων ευρώ αν βγούμε στην Ευρώπη. Εάν όχι, η οψιόν είναι προαιρετική για εμάς και υποχρεωτική για την Παρί Σεν Ζερμέν, εφόσον αποφασίσουμε να την ενεργοποιήσουμε».