Τους Άντερ (Μεξικανός) και Έκτορ (Ισπανός) Ερέρα έχουν βάλει στο… μάτι οι άνθρωποι της Ίντερ, με τα συμβόλαιο των δύο παικτών να λήγουν από Γιουνάιτεντ και Πόρτο το καλοκαίρι, αντίστοιχα.

Δύο ποδοσφαιριστές, οι οποίοι έχουν το ίδιο επίθετο και αγωνίζονται στην ίδια θέση έχει βάλει στο στόχαστρό της η Ίντερ. Ο λόγος για τον Ισπανό Άντερ Ερέρα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τον Μεξικανό Έκτορ Ερέρα της Πόρτος. Τόσο ο ένας, όσο και ο άλλος αγωνίζονται ως κεντρικοί μέσοι και ακόμη μία ομοιότητα είναι ότι τα συμβόλαιά τους λήγουν το επόμενο καλοκαίρι.

Τον Άντερ Ερέρα ο Ζοσέ Μουρίνιο φέρεται να θέλει να τον κρατήσει στο Μάντσεστερ, όμως ο περιορισμένος χρόνος συμμετοχής, που έχει ο 29χρονος, τον έχει δυσαρεστήσει. Ως εκ τούτου εξετάζει τις επιλογές του. Εξάλλου, δεν είναι ο μόνος παίκτης της Γιουνάιτεντ, ο οποίος βρίσκεται στο στόχαστρο των «νερατζούρι», οι οποίοι εξετάζουν και την περίπτωση του Αντονί Μαρσιάλ, ο οποίος επίσης μένει ελεύθερος το επόμενο καλοκαίρι.

Όσον αφορά τον 28χρονο Έκτορ Ερέρα, είναι ο αρχηγός της Πόρτο. Ωστόσο, έπειτα από μία πενταετία στους «δράκους» ενδεχομένως να θελήσει να δοκιμάσει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του.

Η Ίντερ ακολουθεί πλέον μια προσεκτική πολιτική στις μεταγραφές ψάχνοντας για ευκαιρίες, κάτι που φάνηκε και το περασμένο καλοκαίρι, όπου σε μεγάλο βαθμό απέκτησε ελεύθερους και δανεικούς ποδοσφαιριστές.