Ο Πανιώνιος έχει μπροστά του την σημαντική αναμέτρηση με το Ρέθυμνο και ο συνεργάτης του Βασίλη Φραγκιά, Βαγγέλης Κουτσοκέρας μίλησε για την σημασία της νίκης και τα στοιχεία που θα κρίνουν το αποτέλεσμα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

«Το Ρέθυμνο διαθέτει αθλητική ομάδα και ενισχύθηκε πρόσφατα με τον Τζόουνς στην θέση του σέντερ και με τον Τζόνσον στις δυο θέσεις των γκαρντ. Ο Τζόουνς αρέσκεται στο τρίποντο και παίρνει προσπάθειες, ενώ ο Μπάρτ και ο Τζόνσον παίζουν μαζί του το pick ‘n roll. Στις θέσεις των ψηλών, υπάρχουν ο Κλάντον και ο Γλυνιαδάκης. Ο Μπάρτ είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης στην επίθεση του Ρεθύμνου και η απόδοση του είναι βαρόμετρο για την ομαδική εμφάνιση. Είναι ο παίκτης που αναλαμβάνει τις περισσότερες προσπάθειες. Η επικινδυνότητα του Ρεθύμνου είναι στην περιφερειακή γραμμή.

Χρειάζεται πολύ καλή και επιθετικότερη άμυνα, αυτοσυγκέντρωση στο πλάνο μας και έλεγχο των ριμπάουντ. Η αμυντική βελτίωση του ΠΑΝΙΩΝΙΟΥ είναι σημαντική, αλλά υπάρχουν ακόμα σημαντικά περιθώρια και αυτή την κατεύθυνση ακολουθούμε. Μαζί με τους νέους παίκτες, η ομάδα συμπληρώνει εφτά ημέρες προπονήσεων και η απόκτηση της ομοιογένειας που χρειαζόμαστε είναι σε σωστό δρόμο, χρονικά. Στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό είχαμε καλές στιγμές που θέλουμε να αυξήσουμε στον αγώνα με αντίπαλο το Ρέθυμνο. Υπάρχει το «πρέπει» γι’ εμάς και γι’ αυτούς. Θα μετρήσει το «θέλω» και πιστεύω ότι το έχουμε, ειδικά στην έδρα μας».