Ένα γκολ ήταν αρκετό για τον Ιωνικό, ώστε να πάρει το ντέρμπι της «Γρηγορίου Λαμπράκη» με αντίπαλο την Προοδευτική με τελικό σκορ 1-0. Οι γηπεδούχοι ήταν σαφώς ανώτεροι από την αντίπαλό τους σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και θα μπορούσαν να έχουν φτάσει σε μια πιο άνετη επικράτηση. Με αυτή τη νίκη ο Ιωνικός έφτασε τους 11 πόντους στον 5ο όμιλο της Γ’ Εθνικής και την 6η θέση, ενώ η Προοδευτική έμεινε στους 7 . 

Το πρώτο μέρος δεν είχε πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες, αλλά μια προσωπική ενέργεια του Κουιρουκίδη περίπου στα μισά του πρώτου ημιχρόνου, με αριστερό σουτ για να δώσει το προβάδισμα και ουσιαστικά τη νίκη στον Ιωνικό. Η Προοδευτική κάτι προσπάθησε να κάνει στο τελευταίο τέταρτο του πρώτου μέρους, χωρίς ιδιαίτερο αποτέλεσμα. 

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι και μάλιστα είχαν μεγάλη ευκαιρία με τον σκόρερ να κάνουν δύο τα τέρματα τους. Πολύ αναιμική η Προοδευτική δεν μπόρεσε ν’ απειλήσει σοβαρά τους αντιπάλους της, παρά μόνο στην τελευταία φάση του αγώνα με τον Ξυγκάκη που δεν μπόρεσε από κοντά μετά από εκτέλεση φάουλ, να στείλει την μπάλα προς την εστία.