Για την μεταγραφή του γιού του, Ανέλ, στην ΑΕΚ και τον τρόπο που ήδη του συμπεριφέρονται οι οπαδοί, μίλησε ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς.

Η ΑΕΚ, έχει δώσει τα χέρια με την Ζελέσνιτσαρ για την απόκτηση του Ανέλ Σαμπανάτζοβιτς. Όμως ακόμα ο νεαρός χαφ δεν έχει έρθει στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο και να τελειώσει και τυπικά η μεταγραφή.

Εξ ου και ο πατέρας του, ο Ρέφικ Σαμπανάτζοβιτς, μιλώντας για το μέλλον του γιού του, μίλησε στην «telegraf.rs», για μια υπόθεση που δεν είναι ακόμα τελειωμένη.

Παρόλα αυτά, τόνισε πως για τον Ανελ το πρώτο που υπάρχει πλέον στον ορίζοντα, είναι το πέρασμα από την ΑΕΚ, ενώ ο Ρέφικ χαρακτήρισε «τρελούς» τους οπαδούς της Ένωσης, περιγράφοντας τον τρόπο που είχαν υποδεχθεί τον ίδιο στο αεροδρόμιο, αλλά και όσα κάνουν τώρα με τον γιό του.

«Δεν θα είχα πρόβλημα να τον δω να παίζει στον Αστέρα. Πρώτα όμως να περάσει από την ΑΕΚ. Η δική μου συμβουλή είναι δουλειά, αθλητική ζωή και όλα θα έρθουν μόνα τους. Τον έχει ζητήσει για να παίξει η ΑΕΚ, η ομάδα που έπαιζα και εγώ.

Είναι μια ομάδα δυνατή, που παίζει στο Champions League και έχει έναν ολόκληρο στρατό από οπαδούς. Είναι τόσο φανατικοί, που ήδη έχουν βομβαρδίσει τον γιό μου φωτογραφίες, φορώντας την φανέλα. Για τους οπαδούς της ΑΕΚ, είναι σαν να έχει τελειώσει η μεταγραφή.

Τον αντιμετωπίζουν σαν να είναι ήδη παίκτης της ΑΕΚ. Είναι τρελοί. Όταν πήγα στην ΑΕΚ, ήταν 6-7.000 που περίμεναν στο αεροδρόμιο. Χρειάστηκε η αστυνομία για να βγούμε από το αεροδρόμιο», ανέφερε χαρακτηριστικά.