Ο Μπίμπρας Νάτχο αποτελεί έναν εκ των κορυφαίων παικτών στην ιστορία του Ισραήλ και αυτό φάνηκε από την συμμετοχή του στην καλύτερη ενδεκάδα της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα η ιστοσελίδα «ynet» επέλεξε τους έντεκα καλύτερους παίκτες στην ιστορία του Ισραήλ και μέσα σε αυτούς βρισκόταν και ο μέσος του Ολυμπιακού, ενώ ανέφερε: «Το γεγονός πως έγινε ο πρώτος μη Εβραίος αρχηγός της εθνικής ομάδας, επιβεβαιώνει την επιτυχία του. Το 2010, μετά από την κατάκτηση του Κυπέλλου της χώρας με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, μετακόμισε στη Ρωσία για τη Ρούμπιν Καζάν. O Nάτχο τη σεζόν 2012-2013 πήρε το βραβείο του κορυφαίου ξένου ποδοσφαιριστή στην Ρωσία και έλαβε μέρος με την Ρούμπιν στα προημιτελικά του Europa League. Σήμερα, έχει ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με τον Ολυμπιακό στην Ελλάδα».

Στην ενδεκάδα αναλυτικά περιλαμβάνονται οι: Μαχμούντ Καντίλ (τερματοφύλακας), Αλί Οσμάν, Μπαντίρ και Λουίς Τάχα, Γκράγεβ (αμυντικοί), Μαχράν Ραντί, Ριφάτ Τούρκ, Μπίμπαρς Νάτχο, Μπιράμ Καγιάλ (μέσοι), Μοάνς Νταμπούρ και Άρμλει (επιθετικοί).