Η δεύτερη διαβολοβδομάδα της τρέχουσας σεζόν είναι γεγονός, με τον Ολυμπιακό να δοκιμάζεται στο Μόναχο.

Οι “ερυθρόλευκοι” μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες στην Euroleague και δεν έχουν άλλα περιθώρια γι’ άσχημα αποτελέσματα. Ο Ντέηβιντ Μπλατ ξέρει πως η ομάδα του διανύει μία άσχημη περίοδο, όμως περιμένει από τα πρωτοπαλίκαρά του να βγουν μπροστά. Ο  Βασίλης Σπανούλης είναι τεράστιος παίκτης και πιστέψτε μας αυτό θα δείξει ξανά στη Γερμανία.

Η Μπάγερν τώρα είναι η ευχάριστη έκπληξη της διοργάνωσης και ειδικότερα στην έδρα της αποτελεί έναν ιδιαίτερα υπολογίσιμο αντίπαλο. Ο Ράντονιτς έχει φτιάξει ένα σύνολο σαν τον Ερυθρό Αστέρα, διαθέτοντας όμως περισσσότερο επιθετικό ταλέντο. Όποιος πιστεύει πως ο Ολυμπιακός θα περάσει εύκολα στο Μόναχο πλανάται πλάνειν οικτρά.

Εμείς θεωρούμε πως το ματς θα έχει καλό ρυθμό, άρα θα συνταχθούμε με το Over των 159, 5 πόντων , με απόδοση 1,91 στην Stoiximan.

Στην Τουρκία η πρωταθλήτρια της χώρας Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Νταρουσάφακα και θέλει να επεκτείνει το θετικό της σερί στο 7-1. Οι φιλοξενούμενοι ενδόμυχα γνωρίζουν πως το επίπεδο της διοργάνωσης είναι ιδιαίτερα υψηλό και δείχνουν πως δεν μπορούν να τα βγάλουν πέρα με τους “μεγάλους” της Ευρώπης. Οι γηπεδούχοι θα έχουν και τον Βέσελι στη σύνθεσή τους και λογικά θα επιβεβαιώσουν τον άσο, παρά το χάντικαπ των 10,5 πόντων.

Πάμε και στ’αγαπημένα μας ειδικά, όπου αυτή τη φορά δεν θα στηρίξουμε κάποιον δικό μας παίκτη. Ο Πέτερι Κόπονεν είναι ο καλύτερος σουτέρ της Μπάγερν και το Over 1,5 τρίποντο, πληρώνει 2,15 στην Stoiximan.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΜΠΑΓΕΡΝ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ       OVER (159,5)       1,91    STOIXIMAN

(-13,5) ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΝΤΑΡΟΥΣΑΦΑΚΑ      1.80     STOIXIMAN

ΠΕΤΕΡΙ ΚΟΠΟΝΕΝ      OVER (1,5 ΤΡΙΠΟΝΤΟ)      2,15     STOIXIMAN