Το Σάββατο πέρασε το 1+Over 1.5 του Παναθηναϊκού σε απόδοση 1.80, το 1 DNB της Τότεναμ με αντίπαλο την Τσέλσι στο 2.00 και περιμέναμε δύο μέρες για το ματς Ρίβερ-Μπόκα, το οποίο δεν έγινε ποτέ και παραμένει στον αέρα.

 Έτσι, με θετικό πρόσημο για ακόμα μία φορά, θα συνεχίσουμε με τους  ευρωπαϊκούς αγώνες.

Παρί-Λίβερπουλ

Το παιχνίδι της Παρί με αντίπαλο την Λίβερπουλ έχει αποκτήσει πλέον χαρακτήρα τελικού για την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Με μία νίκη σε τέσσερις αγώνες η ομάδα του Νεϊμάρ πρέπει οπωσδήποτε να επικρατήσει απέναντι στο σύνολο του Κλοπ, αν θέλει να προχωρήσει στην διοργάνωση και να μην πάθει το απόλυτο πατατράκ, σε έναν θεσμό που από την αρχή είχε θέσει ως στόχο την κατάκτηση του τροπαίου.

 Ούτε η ισοπαλία κάνει στους Γάλλους, αφού αν επικρατήσει η Νάπολι ξεφεύγει με 3 βαθμούς και κλειδώνει το εισιτήριο, μία αγωνιστική πριν το φινάλε των ομίλων. (υστερεί η Παρί στην ισοβαθμία με το 1-1 της Ιταλίας και το 2-2 στην έδρα της).

Θα ποντάρουμε στον άσο της Παρί σε απόδοση 2.15 στη Stoiximan, περιμένοντας από την ομάδα του Τούχελ να βγάλει αντίδραση και να δείξει χαρακτήρα στην δύσκολη δοκιμασία που έχει μπει από τα δικά της λάθη.

Μονό

Παρί-Λίβερπουλ  1   2.15   Stoiximan