Ταμείο πήγαμε και χθες, αφού πέρασε ο δυνατός άσος σε απόδοση 2.15 της Παρί στο ματς με αντίπαλο την Λίβερπουλ για την 5η αγωνιστική του Τσάμπιονς Λιγκ.

 Είπαμε και στο κείμενό μας ότι οι Γάλλοι παίζουν το ματς της χρονιάς και είναι δύσκολο να μείνουν εκτός από τους ομίλους, σε μία διοργάνωση που το μόνο που σκέφτονται είναι η κατάκτηση του τροπαίου.

Τσέλσι-ΠΑΟΚ

Ο δικέφαλος του Βορρά καλείται απόψε να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο Λονδίνο απέναντι στην Τσέλσι, με σκοπό να διατηρηθεί στο κόλπο της πρόκρισης.

 Τα πράγματα δεν είναι καθόλου εύκολα, αφού αν η Μπάτε στο άλλο ματς δεν καταφέρει να επικρατήσει της Βίντι στη Λευκορωσία, τότε οι παίκτες του Λουτσέσκου θα πρέπει να φύγουν με το θετικό αποτέλεσμα.

Το θετικό της υπόθεσης είναι ότι η ομάδα του Σάρι έχει ήδη προκριθεί στην επόμενη φάση και αρκετοί βασικοί παίκτες θα μείνουν εκτός αρχικής ενδεκάδας για να προφυλαχθούν.

Θα είναι μεγάλη αποτυχία ένας ενδεχόμενος αποκλεισμός των κυπελλούχων Ελλάδος από αυτό το γκρουπ.

Θα ποντάρουμε στο 2-3 τέρματα σε απόδοση 2.10, περιμένοντας ένα όχι και τόσο ανοικτό παιχνίδι, κάτι το οποίο σίγουρα δεν θα συνέφερε τον ΠΑΟΚ.

Μονό

Τσέλσι-ΠΑΟΚ  2-3 τέρματα   2.10  Stoiximan