Kαλό μήνα σε όλους. Σάββατο σήμερα και οι ευκαιρίες είναι ουκ ολίγες για να πάμε ταμείο Δυναμικά και όπως πρέπει..

Απόλλων-Ατρόμητος:  Νέος προπονητής στον Απόλλωνα ο Μπάμπης Τεννές. Να αλλάξει πράγματα δεν μπορεί, πέρα από την ψυχολογία. Πολλά τα προβλήματα στην “Ελαφρά Ταξιαρχία” που δεν τη γλιτώνει επ ουδενί λόγω. Ο Ατρόμητος, μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό θέλει να ρεφάρει. Ο Κουλούρης σκοράρει  για πλάκα και θα τον επιλέξω και για πρώτο σκορερ.Φαβορί ο Ατρόμητος αλλά να είναι σοβαρός.   2πλο.

Φιορεντίνα-Γιουβέντους: Αήττητη εντός η Φιορεντίνα, με 4-2-0, έξι σερί νίκες η Γιουβέντους εκτός και αήττητη.  Εξι σερί ματς χωρίς νίκη οι “Βιόλα”  5-1-0 η “Μεγάλη Κυρία” που είναι η μοναδική αήττητη ομάδα και στο + 8 από την δεύτερη Νάπολι.  Το διπλό του 1.50 δεν μου αρέσει, αντίθετα τα 2-3 τέρματα στο 1.90 είναι ότι καλύτερο. Το υποστηρίζουν, άλλωστε και οι δύο.

Σαμπντόρια-Μπολόνια:  Οριακό ματς  και για τις δύο, πρώτα για τη Σαμπντόρια που δεν εκμεταλλεύεται έδρα(2-2-2),ενώ έχει πέντε ματς χωρίς νίκη (0-2-3). Ο Ντεφρέλ  με έξι γκολ λογικά θα παίξει .Η Μπολόνια, του 0-3-3 εκτός έδρας, μετρά τέσσερις ισοπαλίες και δύο ήττες στα έξι πιο πρόσφατα παιχνίδια της. Οι φιλοξενούμενοι είναι οριακά κάτω από την επικίνδυνη ζώνη  και έχουν κάκιστη  παράδοση στο “Μαράσι”(6-1-0).. Θα πάω με τον άσο .