Σίγουρος για την αντίδραση της Σερβίας απέναντι στην Ελλάδα, μετά το… μάθημα που πήρε στην ήττα από το Ισραήλ, εμφανίστηκε ο Σάσα Τζόρτζεβιτς. 

«Η ομάδα αντέδρασε καλά. Μάθαμε ότι ήμασταν λάθος και αναλύσαμε την κατάσταση, μιλώντας μεταξύ μας. Θα πρέπει να μάθουμε από το παιχνίδι στο Τελ Αβίβ και να το δείξουμε κόντρα στην Ελλάδα, η οποία έρχεται στο Βελιγράδι με πολλές αλλαγές στο ρόστερ, αλλά με παίκτες που έχουν το κίνητρο να φανούν. Είναι στο χέρι μας να βγάλουμε ενέργεια στο παρκέ», δήλωσε αρχικά ο Σάσα Τζόρτζεβιτς και πρόσθεσε: 

«Οι Μίσιτς και Γιόβιτς θα είναι μαζί μας και έτσι θα μας δώσουν την ποιότητα και εμπειρία που χρειαζόμασταν στα κρίσιμα σημεία του ματς στο Τελ Αβίβ». 

Για να καταλήξει ο «Σάλε»: «Εάν θυμάστε, όταν ξεκινούσε ο δεύτερος γύρος των προκριματικών, είχα πει ότι θα ήταν σημαντικό το παιχνίδι με το Ισραήλ στο Βελιγράδι. Έχουμε τρία μετάλλια σε μεγάλες διοργανώσεις, αλλά δεν θα πρέπει να μένουμε στο παρελθόν. Έχουμε, όμως, πίστη στους εαυτούς μας. Ξέρουμε ποια είναι η πραγματικότητα και ότι στόχος μας είναι οι νίκες. Η επιτυχία είναι το κίνητρό μας. Στον αθλητισμό τα πράγματα είναι απλά. Εξαρτάται από εμάς να υπερασπιστούμε αυτά που έχουμε κερδίσει. Κάθε μέρα είναι καινούρια και κάθε παιχνίδι το ίδιο».