H Ελλάδα δεν εμφανίστηκε στην αναμέτρηση με την Σερβία που επικράτησε άνετα και ο Παναγιώτης Βασιλόπουλος μίλησε για την σημασία της ήττας και την διάθεση που έδειξαν οι γηπεδούχοι.

Αναλυτικά οι δηλώσεις:

«Από την αρχή ήταν λίγο περίεργο το παιχνίδι. Είχαμε νέους παίκτες και λιγότερο χρόνο για προπονήσεις. Είναι δύσκολο να εμπεδώσεις τα συστήματα τόσο γρήγορα. Θα σταθώ στη διάθεση. Οι Σέρβοι δυστυχώς το ήθελαν πολύ περισσότερα από εμάς, είναι θέμα διάθεσης. Δεν είχαμε τη διάθεση. Βέβαια, ήταν αναμενόμενο μετά από ένα σερί νικών. Αυτό όμως δεν είναι δικαιολογία. 

Ήμασταν αρκετά πιο χαλαροί. Αυτό θα έπρεπε να μας ευνοήσει. Θα έπρεπε να παίζαμε πιο όμορφα χωρίς άγχος και πίεση. Λειτούργησε διαφορετικά αυτό. Δεν υπήρχε η ελευθερία που θα έπρεπε να υπάρχει. Δεν έγινε αυτό» και συνέχισε λέγοντας:

«Είναι καλύτερα που χάσαμε, από μία ήττα μαθαίνεις περισσότερα. Μόνο καλό θα μας κάνει αυτή η ήττα. Θέλουμε να ανέβουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά στην κατάταξη. Πρέπει να κερδίσουμε στα επόμενα δύο ματς στο επόμενο παράθυρο. Θα δούμε τι θα γίνει το καλοκαίρι που θα έρθει το Παγκόσμιο. Εύχομαι να είμαι γερός και υγιής. Αν με χρειάζεται η ομάδα θα είμαι εδώ».