Να “θησαυρίσουν” εκμεταλλευόμενοι τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες επιδιώκουν κάποιοι κάτοχοι διαρκείας της Ρεάλ Μαδρίτης. Τι κάνουν; Αφού προμηθεύτηκαν εισιτήρια για τον τελικό Ρίβερ-Μπόκα, τα πωλούν στη «μαύρη αγορά» βγάζοντας κέρδος μέχρι και 800 ευρώ.

Η Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία της Νοτίου Αμερικής (CONMEBOL) διέθεσε περίπου 9.000 εισιτήρια στους κατόχους διαρκείας της Ρεάλ Μαδρίτης για τον τελικό του Κόπα Λιμπερταδόρες ανάμεσα στη Ρίβερ Πλέιτ και την Μπόκα Τζούνιορς την Κυριακή (9/12) στο «Σαντιάγκο Μπερναμπέου». Τα εισιτήρια αυτά, τα οποία πωλούνταν από 80 μέχρι 220 ευρώ γρήγορα εξαντλήθηκαν από τους φίλους της Ρεάλ.

Ωστόσο, φαίνεται πως δεν είχαν όλοι τους σκοπό να παρακολουθήσουν το μεγάλο παιχνίδι. Σύμφωνα με την ισπανική εφημερίδα AS, λίγες ώρες αφότου τα παραπάνω εισιτήρια εξαντλήθηκαν, εμφανίστηκαν ορισμένα και πάλι να πωλούνται σε κάποιες ιστοσελίδας από 250 μέχρι και 1.000 ευρώ. Ορισμένοι κάτοχοι δηλαδή πουλούσαν «μαύρα» τα εισιτήρια που απέκτησαν, με σκοπό να βγάλουν κέρδος ακόμη και 800 ευρώ.