Ο προπονητής του ΟΦ Ιεράπετρας, Γιάννης Μάγγος, μίλησε για την ισοπαλία με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ και δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του.

Για την αίσθηση που του έμεινε, με τον ΟΦ Ιεράπετρας να προηγείται του Παναθηναϊκού μέχρι το 93′ και στο τέλος να χάνει τη νίκη ρωτήθηκε ο προπονητής της Κρητικής ομάδας Γιάννης Μάγγος, ο οποίος απάντησε: «είναι τα ωραία του ποδοσφαίρου αυτά. Αν κάποιος έλεγε ότι μέχρι το 93 θα είμαστε μπροστά στο σκορ και στην τελευταία φάση θα μας ισοφάριζε ο Παναθηναϊκός και θα πανηγύριζε όλο το ΟΑΚΑ γι’ αυτό, δεν θα τον πιστεύαμε. Είναι εξαιρετική η πορεία μας την τελευταία διετία. Είμαι περήφανος για την προσπάθεια των ποδοσφαιριστών μου και τους αξίζουν συγχαρητήρια».

Για το τι κερδίζει η ομάδα του από αυτό το παιχνίδι σημείωσε: «σε τέτοια ματς αποκτούμε εμπειρίες και καταλαβαίνουμε κατά πόσο μπορούμε να κοιτάξουμε στα μάτια ένα μεγαθήριο όπως ο Παναθηναϊκός και μάλιστα με έναν από τους καλύτερους Έλληνες προπονητές. Είναι πραγματικά αξιόλογο αυτό που έχει κάνει ο Γιώργος Δώνης με παιδιά κυριολεκτικά από το σχολείο, τα οποία έχει κάνει να παίζουν σαν άντρες».