Για την 2η αγωνιστική του Κυπέλλου Ελλάδας, ο Παναθηναϊκός φιλοξένησε την Ιεράπετρα και… έκλεψε τον βαθμό στο 93′ με τον Καμπετσή, διαμορφώνοντας το τελικό 2-2. Μεγάλη έκπληξη στο εξ αναβολής παιχνίδι του 3ου ομίλου, με την ομάδα από την Γ’ Εθνική, να φτάνει… μια ανάσα από την μεγάλη νίκη. Σχεδόν, εξασφάλισε την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου (δεν πρέπει να χάσει στην τελευταία αγωνιστική με τον Κισσαμικό), η άκρως νεανική ομάδα του Γιώργου Δώνη.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την μπάλα στα πόδια των ποδοσφαιριστών του Παναθηναϊκού, που είχαν την κατοχή, αλλά δεν είχαν δημιουργήσει κάτι εξαιρετικό μέχρι το 20′. Εκεί, μια όμορφη ατομική ενέργεια του Χατζηθεοδωρίδη, άλλαξε τις ισορροπίες, καθώς με ιδανικο πλασέ από το ύψος της μεγάλης περιοχής άνοιξε το σκορ. Από εκεί και πέρα, όλα άλλαξαν. Η Ιεράπετρα ανέβασε τις γραμμές της, ισορρόπησε το ματς και στο 25’΄, ο Χύσι ισοφάρισε με κοντινό πλασέ, μετά από σέντρα από τα δεξιά. Μάλιστα, στο 43′, οι φιλοξενούμενοι, είχαν την ευκαιρία να βγουν στην κόντρα, την εκμεταλλεύτηκαν και με τον Αναστασόπουλο (ίσως σε θέση οφσάιντ) έκαναν την ανατροπή, διαμορφώνοντας το σκορ του ημιχρόνου στο 1-2.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι παίκτες του Γιώργου Δώνη μπήκαν δυνατά, προσπάθησαν να αλλάξουν τις ισορροπίες, διέθεταν την κατοχή, είχαν δοκάρι με τον Κουντουριώτη στο 57′, πίεσαν μέχρι το τέλος και αυτό που κατάφεραν ήταν να ισοφαρίσουν στο 93′ με τον Καμπετσή, που διαμόρφωσε το τελικό 2-2. Σπουδαία απόδοση από την Κρητική ομάδα, που έφτασε μια ανάσα από μια τεράστια έκπληξη.

Παναθηναϊκός: Κότσαρης, Οικονόμου, Στάικος, Χατζηθεοδωρίδης, Αποστολάκης(79′ Σιφναίος), Εμμανουηλίδης, Τζανδάρης, Θεοχάρης (46′ Μπουζούκης), Παντελάκης, Κουντουριώτης(71′ Πούγγουρας), Καμπετσής.

Ιεράπετρα: Παναγιώτου, Αναστασόπουλος, Κορομηλάς, Μίγγας(79′ Πυθαρούλης), Πότσι, Μούτσα, Κέβιν, Παπαδόπουλος, Μαρτσάκης(57′ Μαρτσάκης), Μηνάς(69′ Τζελέπης), Καλημέρης

Βαθμολογία
Παναθηναϊκός 4
Κισσαμικός 4
Παναιτωλικός 1
ΟΦ Ιεράπετρας 1