Η ενδέκατη αγωνιστική της Euroelague κρύβει πολύ δυνατές συγκινήσεις και τα σημαντικότερα παιχνίδια είναι αυτά των Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού.

Ας ξεκινήσουμε από τους ερυθρόλευκους, που ταξιδεύουν στον τόπο, όπου πέρυσι αποκλείστηκαν από το Final Four. Ο Ολυμπιακός έχει βελτιωθεί το τελευταίο διάστημα και δείχνει πως ο καιρός δουλεύει υπέρ του. Ο Ντέηβιντ Μπλατ ακόμα δεν γνωρίζει αν θ’αγωνιστεί ο Άξελ Τουπάν στο ματς, κάτι που σίγουρα αποτελεί μείον για την ομάδα του. Προβλήματα έχει και η Ζάλγκιρις Κάουνας, αφού ο αρχηγός Γιανκούνας θα λείπει, άρα ο Γουάιτ θα καλύψει ως επί το πλείστον τη θέση “4”.

Πολύ δύσκολο ματς για στοιχηματισμό. Εμείς θα πάμε με το Over 155,5 πόντων, που προσφέρεται 1,88 στην Stoiximan. Τώρα αν θέλαμε να δώσουμε νικητή, θα πηγαίναμε προς την πλευρά των Λιθουανών, αφού η παράδοση λέει Σάρας.

Στην Τουρκία η Νταρουσάφακα δείχνει πως δεν αντέχει τους ρυθμούς της Euroleague. Σίγουρα η προσθήκη του Τόνι Ντάγκλας θα βοηθήσει τους γηπεδούχους, όμως το επίπεδο τους έχουμε ξαναγράψει, πως απέχει παρασάγγας από τ’αντίστοιχο των περισσότερων συλλόγων της διοργάνωσης. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ του δικού μας Γιάννη Σφαιρόπουλου σίγουρα δεν είναι το σύνολο-φόβητρο, όμως ο Έλληνας τεχνικός αρχίζει να τακτοποιεί το παιχνίδι των Ισραηλινών. Θα ποντάρουμε στο διπλό, παρά το χάντικαπ των πέντε πόντων υπέρ των γηπεδούχων.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Ζάλγκιρις-Ολυμπιακός      1       1,95     Stoiximan

(+5,5) Νταρουσάφακα-Μακάμπι Τελ Αβίβ       2        1,88      Stoiximan