Με τον Ισαχάκου Γιακούμπου θα αντιμετωπίσουν τελικά οι Κρητικοί την Κέρκυρα στην αναμέτρηση του Σαββάτου (8/12 15:00 ΕΡΤ3).

Να βάλει τέλος στο αρνητικό σερί των τριών αγώνων δίχως νίκη φιλοδοξεί στην εντός έδρας αναμέτρηση, της 8ης αγωνιστικής απέναντι στην Κέρκυρα ο Εργοτέλης.

Το συγκρότημα του Νίκκι Παπαβασιλείου το οποίο θα υποδεχτεί στο γήπεδο της Νέας Αλικαρνασσού τους Φαίακες δίχως επιπλέον αγωνιστικά προβλήματα, πέρα των μόνιμων τραυματιών το τελευταίο χρονικό διάστημα Μπουρσέλη και Ροβίθη.

Στα θετικά η επιστροφή του Ισαχάκου Γιακούμπου, ο οποίος ξεπέρασε την θλάση που τον ταλαιπωρούσε στον δικέφαλο και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή, εν αντιθέσει με τον Αντωνίου που έμεινε εκτός για αγωνιστικούς λόγους.

Μετά το τέλος της προπόνησης της Παρασκευής (7/12) ο προπονητής των «κιτρινόμαυρων» έκανε γνωστή την αποστολή του εν λόγω αγώνα, την οποία και αποτελούν οι: Κατσιμήτρος, Καλογεράκης, Μπάτζιος, Οικονόμου, Πάτας, Μαζουλουξής, Γιακούμπου, Λαμπάκης, Βουτσάς, Μπρους, Κοζορώνης, Χατζηδίμπας, Τσέλιος, Μπουτσάκης, Έφορντ, Κουατένγκ, Καπνίδης, Σταθόπουλος και Ιατρούδης.