Ο Νικ Καλάθης επέστρεψε στα γνωστά στάνταρ του, ο Νίκος Παππάς συνέχισε τις καλές του εμφανίσεις και ο Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ επικράτησε με 80-75 απέναντι στο Περιστέρι και συνέχισε αήττητος στην Basket League.

Οι “πράσινοι” δεν κατάφεραν να ικανοποιήσουν με την εμφάνισή τους, όμως πήραν ένα ακόμη ροζ φύλλο αγώνα και έφτασαν στο 7-0. Από την άλλη ομάδα του Πεδουλάκη εμφανίστηκε ανταγωνιστική για μεγάλο κομμάτι της αναμέτρησης και υπέστη την πρώτη ήττα της σεζόν.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν εξαιρετικοί και δεν επέτρεπαν στους “πράσινους” να ξεφύγουν στο σκορ, όμως ένα ξέσπασμα των παικτών του Πασκουάλ με σερί 18-0 τους έφερε στο 69-50 στα μέσα της τρίτης περιόδου. Η απάντηση των αντιπάλων τους ήταν άμεση που “έκλεισαν” την ψαλίδα στο τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου με μπροστάρηδες τους Χάροου και Σκορδίλη.

Κορυφαίοι για τους νικητές οι Καλάθης και Παππάς με 20 πόντους έκαστος, ενώ από την άλλη ξεχώρισαν οι Χάροου και Σκορδίλης με 17 και 11 πόντους αντίστοιχα.

Πλέον το “τριφύλλι” στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση με την Νταρουσάφακα και θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα στην Ευρωλίγκα.

Τα δεκάλεπτα: 21-18, 43-39, 69-56, 80-75.