Φανταστείτε τι θα γινόταν  αν ο Ολυμπιακός είχε ένα τυπικό κυνικό σέντερ που θα  έστελνε τη μπάλα στα δίχτυα εύκολα που θα βρισκόταν η ομάδα του Πειραιά αυτή τη στιγμή.  

Τόσες χαμένες κλασικές ευκαιρίες ,με τον Ολυμπιακό να παίζει το καλύτερο ποδόσφαιρο στην Ελλάδα και να είναι στο μείον οκτώ από τον ΠΑΟΚ! This is football όμως. Γιατί πέρα από τη  διαιτησία, που  είναι απόλυτα και ξεκάθαρα ενάντια στον Ολυμπιακό και δεν του δίνει ούτε τα προφανή, η ομάδα του Μαρτίνς έχει πραγματοποιήσει τις δικές της απίστευτες αγωνιστικές αυτοκτονίες, ειδικά μέσα στο Καραϊσκάκη με τις απώλειες βαθμών από ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

Αυτό βέβαια το ποδόσφαιρο φέρνει και μερικά αμυντικά κενά με αποτέλεσμα ο Σα να αναγκάζεται να γίνεται ήρωας, όπως σήμερα στην Ξάνθη. Ο Πορτογάλος είναι καλός τερματοφύλακας, μου θυμίζει τον Ρομπέρτο και είμαι σίγουρος ότι ο Ολυμπιακός θα ήθελε να τον κρατήσει και μετά το πέρας του δανεισμού του αν δεν τον θέλει η Πόρτο στην οποία και ανήκει.

Από κει και πέρα πραγματικά τρελαίνομαι  όταν κάποιοι φίλοι του Ολυμπιακού σχολιάζουν  αρνητικά τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων της ομάδας για τη διαιτησία. Δηλαδή κατά τη λογική τους  η ομάδα θα πρέπει να κάθεται και να τρώει φάπες απο τον οποιοδήποτε και να μη μιλάει. Τρία πέναλτι, τα δύο σε μία φάση δεν έδωσε ο Τζήλος ,πέναλτι που είναι πιο προφανή και απο τα προφανή και ειλικρινά δεν με αφορά η άποψη των διάφορων τηλεκριτικων -σταρ -ρέφερι. Αρκεί το δικό μου το μάτι και η δική μου ή άποψη. Στο  μοναδικό που δεν δίνω λάθος στο Τζήλο είναι η αποβολή του Ποντένσε . Ο Πορτογάλος πρέπει να μάθει να κρατάει την ψυχραιμία του και να μην  αφήνει τίποτα και κανένα να τον βγάζει εκτός εαυτού.. Επαγγελματίας είναι πληρώνεται και όσες κλωτσιές και να φάει, ότι και αν του πει ο αντίπαλος πρέπει να είναι ψύχραιμος. . 

Το μείον 8 και με αυτά που βλέπουμε με τον ΠΑΟΚ(έχει 9 βαθμούς από αποφάσεις υπέρ του εξαιρετικά αμφισβητούμενες ) δύσκολα καλύπτονται. Από κει και πέρα, ο Ολυμπιακός πρέπει να κοιτάξει το ..σήμερον, παίρνοντας καλό επιθετικό, να προσπαθήσει να πάρει νίκες για να μείνει όσο μπορεί ή του ..επιτρέπουν στο κυνήγι του ΠΑΟΚ και  να ξεχάσει τα όργια στο ματς της Ξάνθης για να κάνει ότι μπορεί για να αποκλείσει τη Μίλαν. Πραγματικά ΜΑΚΑΡΙ ότι ευκαιρία έχει χάσει στο Πρωτάθλημα να του βγεί σε γκολ με τη Μίλα και να αποκλείσει τους Ροσονέρι. Θα είναι ευχής έργο…