Τελευταία αγωνιστική στη πρώτη φάση των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ και τα μεγάλα ματς γίνονται σε Βαρκελώνη και Λίβερπουλ. 

Στο “Ανφιλντ”, η Λίβερπουλ δίνει, όπως τα κατάφερε, ένα ακόμα τελικό επιβίωσης απέναντι στη Νάπολι. Οι “Ρέντς” βολεύονται και με 1-0, αλλά αν η Νάπολι, σκοράρει τότε η ομάδα του Κλοπ θα πρέπει να κερδίσει με δύο γκολ διαφορά.  Για να πω την αλήθεια δεν βλέπω τον τρόπο με τον οποίο η Νάπολι δεν θα σκοράρει στο “Ανφιλντ” .Μάλιστα το σκορ 3-1 και να σκοράρει ο Σαλάχ οποιοδήποτε στιγμή ίσως και πάνω απο δύο γκολ με εξιτάρει.

Στη Βαρκελώνη, η Μπαρτσελόνα παίζει με την Τότεναμ , ενώ στον ίδιο όμιλο ,η Ιντερ παίζει με την Αιντχόφεν. Οι Καταλανοί έχουν περάσει στην επόμενη φάση ως πρώτοι και απο κει και πέραοι Αγγλοι με τους Ιταλούς “καίγονται” στη κυριολεξία.  Κράμα βασικών και αναπληρωματικών θα έχει ο Βαλβέρδε , υπάρχουν απουσίαες στη άμυνα για τον Ποκετίνο(Τριπιέρ-Οριέ), αλλά είναι μέσα η τριάδα του Διαβόλου, Ερικσεν ,Κέιν ,Αλι.. η Μπαρτσελόνα δεν θα χαριστεί πιστεύω και η επιλογή μου θα είναι το Over 3.5.

Στο Ιντερ-Αιντχόφεν θα πάω με τον άσο και anytime σκόρερ Ικάρντι…