Ο νεαρός σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Γιώργος Παπαγιάννης, μίλησε αποκλειστικά στο Sportsroom.gr και τον Σωτήρη Νικητάκη. Ο δυναμικός ψηλός μίλησε για τη δύσκολη νίκη επί της Νταρουσάφακα, αλλά και για το πρόγραμμα «βουνό» που έρχεται για τους «πράσινους».

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις του διεθνούς άσου:

Παρότι η ομάδα δεν είχε καλή εικόνα, το ζητούμενο που ήταν η νίκη ήρθε. Πως είδατε το παιχνίδι;

«Μπορούμε να πούμε ότι ξεκινήσαμε πολύ καλά το παιχνίδι. Μετά στο τρίτο δεκάλεπτο πήραμε κάποιες επιθέσεις πολύ βιαστικές, οι οποίες στοίχισαν στην άμυνα γιατί η αντίπαλη ομάδα βρήκε κάποιο πλεονέκτημα και σκόραρε. Παρόλα αυτά, μπορεί η εικόνα της ομάδας να ήταν κακή, αλλά το πιο σημαντικό ήταν η νίκη».

Παρότι η ομάδα δεν ήταν στην καλύτερή της μέρα, ο κόσμος στήριξε την ομάδα. Θα γυρίσετε την κατάσταση;

«Εντάξει, σαν ομάδα ξέρουμε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα. Ευχαριστούμε τον κόσμο που μας στηρίζει και τον θέλουμε εδώ στο ΟΑΚΑ σε κάθε αγώνα. Ανεξαρτήτως της εικόνας μας, εμείς κοιτάμε να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό σε κάθε αγώνα και σίγουρα δεν θέλουμε να δώσουμε κάποιον κακό χαρακτήρα μέσα στο παρκέ».

Πλέον έρχεται μία πολύ δύσκολη εβδομάδα, πρώτα με τη Ρεάλ εκτός και έπειτα με την Αρμάνι. Ποιοι είναι οι στόχοι σας σε αυτά τα μεγάλα παιχνίδια;

«Η Ρεάλ Μαδρίτης είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα, όπως και η Αρμάνι φέτος. Ξέρουμε πως είναι δύο πάρα πολύ καλές και ανταγωνιστικές ομάδες. Πρώτα με τη Ρεάλ θα κοιτάξουμε να κλειδώσουμε κάποιους συγκεκριμένους παίκτες, όπως και με την Αρμάνι σίγουρα θα πρέπει να κλειδώσουμε τον Μάικ Τζέιμς, ο οποίος είναι ο βασικός σκόρερ της ομάδας του. Θα προετοιμαστούμε κατάλληλα, αλλά πριν από αυτό έχουμε ένα πάρα πολύ σημαντικό παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ την Κυριακή. Ο ΠΑΟΚ την Κυριακή παίζει πάρα πολύ καλά και χρειαζόμαστε το 100% από όλους τους παίκτες που θα συμμετάσχουν στην δωδεκάδα και θα παίξουν. Θα κοιτάξουμε να πάρουμε τη νίκη και να πάρουμε ψυχολογία μέσω αυτής».