Με τρία ματς ξεκινάει η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος και το κίνητρο της κάθε ομάδας μας προδιαθέτει για το τι θα δούμε αυτό το Σάββατο. Ευκαιρίες για στοιχηματισμό και κέρδη υπάρχουν, οπότε ας δούμε τι επιλέγουμε γι’ αυτές τις αναμετρήσεις.

Την αυλαία στην 14η αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος ανοίγει ο Γιάννινα που υποδέχεται τον Πανιώνιο στις 17:15 στους Ζωσιμάδες.

Οι γηπεδούχοι βρίσκονται στην πολύ δυσάρεστη θέση να αγωνιούν για τον υποβιβασμό αν συνεχίσουν με αυτούς τους ρυθμούς. Έχουν σημειώσει μόλις τρεις νίκες μέχρι ώρας κι έτσι μια νίκη κόντρα στον Πανιώνιο είναι ζωτικής σημασίας γι’ αυτούς. Αντίθετα τώρα η ομάδα του Άκη Μάντζιου με 18 βαθμούς στο “σακούλι” της, έχει την άνεση να παίζει πιο ψύχραιμα. Οι δύο σύλλογοι δεν μετρούν απουσίες κάτι που ευνοεί τον καθένα με ξεχωριστό τρόπο.

Τα 2-3 τέρματα μοιάζει πολύ καλή επιλογή, την οποία βρίσκουμε στην Stoiximan σε απόδοση 2.02. Παράλληλα, το G/G αξίζει το ρίσκο του 2.20 στην ίδια εταιρεία μιας και ο ΠΑΣ θα πιέσει πάρα πολύ έστω για ένα τέρμα.

Επόμενο ματς στο πρόγραμμα αυτό ανάμεσα στον Άρη και τον Παναιτωλικό στις 19:00 το απόγευμα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Οι γηπεδούχοι έχουν υποπέσει σε δύο συνεχόμενες γκέλες στα πρόσφατα ματς που είχαν και σίγουρα δεν θέλουν να κατρακυλήσουν από την έκτη θέση της κατάταξης. Την ώρα που ο Παναθηναϊκός θα έχει μπροστά του μια δύσκολη αναμέτρηση, οι “κίτρινοι” θέλουν πάση θυσία το “τρίποντο” που μπορεί να τους βάλει στην πεντάδα. Η ομάδα του Αγρινίου βέβαια δεν είναι διόλου αμελητέος αντίπαλος. Το αμυντικό του σύστημα είναι σε υψηλό επίπεδο ενώ ξέρει και πως να σκοράρει.

Αναμένεται “ανοιχτό” ματς κι έτσι το όβερ 2,5 σε απόδοση 2.30, μπορεί να μας οδηγήσει στο… ταμείο. Ο Άρης θεωρείται το φαβορί όμως προσπερνάμε τον απλό άσο και θα επιλέξουμε τον άσο σε συνδυασμό με το όβερ 1,5 της ομάδας που βρίσκουμε στην Stoiximan σε τιμή 2.08. Για όποιον επιθυμεί να ρισκάρει, το χάντικαπ του Παναιτωλικού στο +1 πληρώνει 2.38 στην ίδια εταιρεία.

Το πρόγραμμα της Super League για το Σάββατο, ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης, ο οποίος στις 19:30 υποδέχεται τον ΟΦΗ.

Η νέα ομάδα του Γιώργου Παράσχου έχει αναθαρρήσει τελευταία έπειτα από τα καλά αποτελέσματα που πέτυχε. Σκοπός της είναι φυσικά η καθιέρωση αυτών προκειμένου να ανελιχθεί στη βαθμολογία. Από την άλλη μεριά, οι Κρητικοί έχουν σημειώσει μόλις δύο νίκες στο φετινό πρωτάθλημα. Την προηγούμενη εβδομάδα “ισοπέδωσαν” το “τριφύλλι” όμως αυτό δεν αποτελεί κανόνα που μπορεί να επαναληφθεί τόσο εύκολα.

Πρόκειται για ένα ματς που δύσκολα “διαβάζεται” όμως τείνουμε να πιστεύουμε πως θα είναι “κλειστό”. Το να σκοράρουν αμφότερες οι ομάδες δεν είναι τόσο πιθανό κι έτσι η επιλογή N/G και under 2,5 έχει τύχη να επιβεβαιωθεί. Η συγκεκριμένη επιλογή βρίσκεται στην Stoiximan σε απόδοση 1.93. Παράλληλα, μας ιντριγκάρει το σημείο του να κερδίσει ο Αστέρας σε συνδυασμό με το N/G που πληρώνει 2.05 στην ίδια εταιρεία.