Ο πολύπειρος σέντερ του Παναθηναϊκού ΟΠΑΠ, Ίαν Βουγιούκας, μίλησε αποκλειστικά στο Sportsroom.gr και τον Σωτήρη Νικητάκη, λίγο μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στη Νταρουσάφακα. Ο αρχηγός των «πρασίνων» μίλησε για τη μέτρια εμφάνιση της ομάδας του κόντρα στους Τούρκους, αλλά και για τη δύσκολη συνέχεια.

Παρότι η ομάδα δεν βρέθηκε ξανά σε καλή μέρα, καταφέρατε και πήρατε μία σημαντική νίκη. Πως είδες από την πλευρά σου τον σημερινό αγώνα;

«Όπως μας είπε ο coach, μετά από τρεις συνεχόμενες ήττες που είχαμε στην Ευρωλίγκα και μετά από ένα δύσκολο ματς με το Περιστέρι που κερδίσαμε και εκεί δύσκολα, σημασία είχε η νίκη απέναντι στην Νταρουσάφακα. Σίγουρα δεν είμαστε ευχαριστημένοι από το πώς παίξαμε σήμερα και για ακόμα μία φορά. Αλλά μένουμε στο ότι κερδίσαμε και τώρα έχουμε τον ΠΑΟΚ εκτός έδρας. Είναι ένα πολύ δύσκολο ματς και προφανώς ακολουθεί και ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα στην Ευρωλίγκα κόντρα σε Ρεάλ και Αρμάνι».

Ο κόσμος χειροκρότησε την προσπάθεια μέχρι το τέλος και πανηγύρισε τη νίκη από την μέτρια εμφάνιση. Ένα μήνυμα προς τους φιλάθλους της ομάδας.

«Σίγουρα ο κόσμος ήταν εκεί για εμάς όταν τον χρειαστήκαμε στο τέλος. Πιστεύω ότι αγχώθηκε όπως και εμείς όταν το σκορ ήταν στο 65-65, αλλά ευτυχώς βγάλαμε κάποιες καλές άμυνες, βάλαμε κάποια εύκολα καλάθια στον αιφνιδιασμό και πήραμε αυτή τη νίκη και για τον κόσμο».