Πλούσιο το πρόγραμμα και το Σάββατο το βράδυ στο NBA με οκτώ παιχνίδι να μας κρατάνε παρέα και να χαρίζουν θέαμα και δράση. Ας δούμε αναλυτικά τι έγινε στο καθένα:

Jazz-Magic: 89-96

Με μια πολύ καλή εμφάνιση η ομάδα του Ορλάντο πήρε τη νίκη στο παιχνίδι στο Μεξικό κι έφτασε στο 14-15. Ο Μίτσελ για τους μεν και ο Φουρνιέ για τους δε ξεχώρισαν με 24 πόντους έκαστος.

Lakers-Hornets: 128-100

Πάρτυ έστησαν στο παρκέ οι Λέικερς που σάρωσαν στον εκτός έδρας αγώνα κόντρα στους Χόρνετς. Ο “βασιλιάς” ΛεΜπρόν δεν ήταν απλά καλός… έφτασε τα 75 triple-doubles στην καριέρα του. Παράλληλα και ο Μπολ πέτυχε την ίδια… τριπλέτα.

Celtics-Pistons: 104-113

Επιστροφή στις νίκες για τους Πίστονς που επικράτησαν μέσα στην έδρα τους κόντρα στους Σέλτικς. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ και βρήκαν σε στιγμές αδυναμίας τον “Uncle Drew” και την παρέα του και φυσικά το εκμεταλλεύτηκαν.

Rockets-Grizzlies: 105-97

Στο ρελαντί το “διπλό” για τις “ρουκέτες” κόντρα στην ομάδα του Μέμφις. Ο “Μούσιας” για άλλο ένα βράδυ ήταν το θέμα συζήτησης, αφού πέτυχε triple-double με 32 πόντους, 12 ριμπάουντ και 10 ασίστ.

Bulls-Spurs: 98-93

Την έκπληξη της βραδιάς έκαναν οι Μπουλς στην έδρα του Σαν Αντόνιο που δεν επέτρεψαν στον εαυτό τους άλλη ήττα. Με ένα σερί 4-0 πέρασαν στα τελευταία λεπτά μπροστά και πήραν τη νίκη. 

LA Clippers-Thunder: 104-110

Ακόμα μια νίκη για τους Θάντερ που φτάνουν έτσι αισίως στο 18-10. Με πέντε παίκτες στα διψήφια οι νικητές και τον Πολ Τζορτζ να σαρώνει με 33 πόντους. Σε… πιο ρηχά νερά οι αντίπαλοί τους. 

Timberwolves-Suns: 99-107

Τους ήρθε από εκεί που δεν το περίμεναν… Οι Σανς έκαναν τη δεύτερη έκπληξη της βραδιάς κόντρα στους “λύκους”. Με 28 πόντους ο Τάουν και 25 ο Ρόουζ, πάλι δεν κατάφεραν να “δραπετεύσουν” από την έδρα των Σανς.