Οι κακές εμφανίσεις του Άρη έχουν φέρει έντονο προβληματισμό και ο Δημήτρης Γουλιέλμος κάλεσε εσπευσμένα τον Βαγγέλη Αγγέλου στην Αθήνα σε μια συνάντηση που θα κρίνει το μέλλον του.

Μέχρι το μεσημέρι της Κυριακής (16/12), ο Δημήτρης Γουλιέλμος δεν είχε προχωρήσει στην παραμικρή αντίδραση, δείχνοντας να καταλήγει στην απόφαση διατήρησης του 56χρονου προπονητή στην τεχνική ηγεσία και στην παροχή μιας τελευταίας ευκαιρίας στον εντός έδρας αγώνα (22/12) με τον Χολαργό.

Το απόγευμα, ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ Άρης επικοινώνησε με τον Βαγγέλη Αγγέλου και οι δύο άνδρες θα συναντηθούν αύριο (17/12) στην Αθήνα σε μια συνάντηση που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον αυτής της συνεργασίας. Απόρροια αυτής της εξέλιξης ήταν και η ακύρωση της προπόνησης που είχε προγραμματιστεί γι’ αύριο (17/12) το πρωί.

Εδώ και πολλές εβδομάδες συζητείται μεταξύ του ιδιοκτήτη της ΚΑΕ με τους συνεργάτες του, μερικοί εξ’ αυτών εκτιμούν μάλιστα ότι η διακοπή της συνεργασίας με τον Βαγγέλη Αγγέλου αποτελεί μονόδρομο.

Προέχει όμως να φανεί το μέλλον της συνεργασίας του Αρη με τον Βαγγέλη Αγγέλου καθώς δεν είναι η πρώτη φορά που κρέμεται από μια κλωστή, αλλά στην κρίσιμη στιγμή αποφασίσει η διατήρησή της.