Ο ΠΑΟΚ δεν επηρεάστηκε από τον σοβαρό τραυματισμό του Βέρνμπλουμ και συνέχισε το νικηφόρο σερί του, καθώς επικράτησε με 1-2 κόντρα στον Λεβαδειακό, για την 14η αγωνιστική της Super League. 

Οι “ασπρόμαυροι” εμφανίστηκαν από το πρώτο λεπτό αποφασισμένοι και φάνηκε όταν έφτασε κοντά στο γκολ, όμως το δεξί σουτ του Μπίσεσβαρ σταμάτησε στο δοκάρι. Η πρώτη καλή στιγμή για τους γηπεδούχους ήρθε στο 21′ όταν ο Ιωαννίδης σούταρε με το δεξί και ο Πασχαλάκης απέκρουσε. Ο Πρίγιοβιτς ήταν σημείο αναφοράς στην επίθεση των φιλοξενούμενων και έχασε δύο καλές ευκαιρίες με κεφαλιές. Το ίδιο δεν συνέβη στο 41′ ο Σέρβος πήρε την πάσα του Μπίσεσβαρ και με δυνατό σουτ έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Μπάγιτς για το 0-1, σε ένα κομβικό σημείο.

Στην επανάληψη οι παίκτες του Λουτσέσκου εμφανίστηκαν όπως και στο πρώτο μέρος και βρήκαν και δεύτερο γκολ με τον Μπίσεσβαρ, που σούταρε έξω από την περιοχή και έστειλε τη μπάλα στην αριστερή γωνία του Μπάγιτς για το 0-2. Ο Λεβαδειακός δεν μπορούσε να απειλήσει και οι φιλοξενούμενοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο. Μία από αυτές ήρθε στο 74′, ο Καραχάλιος σούταρε δυνατά και ο Πασχαλάκης έδιωξε εντυπωσιακά σε κόρνερ. Στην εκτέλεση του ο Ζησόπουλος έπιασε το γυριστό, η μπάλα βρήκε πάνω στον Μάτος και κατέληξε στα δίχτυα. Οι “ασπρόμαυροι” αντέδρασαν και έχασαν μία καλή φάση με τον Ουάρντα, ενώ οι γηπεδούχοι απάντησαν με το σουτ του Μητρόπουλου που πέρασε άουτ. Στα τελευταία λεπτά δεν άλλαξε κάτι και ο ΠΑΟΚ πήρε τη νίκη που τον έφερε στο +8 από τον δεύτερο Ολυμπιακό.