Έπειτα από ένα γεμάτο Σαββατοκύριακο με θέαμα, δράση και κάποια σημεία να μας οδηγούν σε κέρδη, μπαίνουμε στη “διαβολοβδομάδα” του μπάσκετ. Παράλληλα όμως υπάρχουν και οι εμβόλιμες αγωνιστικές στα ξένα πρωταθλήματα.

Φορτούνα Ντίσελντορφ-Ντόρμουντ:

Εμβόλιμη αγωνιστική στην Γερμανία με την πρωτοπόρο Ντόρτμουντ να δοκιμάζεται στην έδρα μιας ομάδας, που παλεύει για την αποφυγή του υποβιβασμού. Οι Βεστφαλοί είναι σε καταπληκτική κατάσταση και δεν είναι τυχαία τα απίθανα αποτελέσματα του τελευταίου διαστήματος. Αυτό το ξέρει ο Φάνκελ που θα έχει αρκετές απουσίες στην αποστολή  του κι έτσι στοχεύει είτε σε ισοπαλία είτε σε νίκη.

Οι γηπεδούχοι φέτος έχουν χτίσει χαρακτήρα και έχουν τον τρόπο να παίρνουν νίκες ακόμα κι αν δεν παίξουν καλά. Έτσι επιλέγουμε το “διπλό” ημίχρονο/τελικό σε απόδοση 2.15 στην Stoiximan. Ακόμα μια καλή επιλογή αποτελούν τα 2-3 τέρματα που πληρώνουν στο 2.17.

Γκλάντμπαχ-Νυρεμβέργη:

Η Γκλάντμπαχ είναι ίσως η πιο αποτελεσματική ομάδα του γερμανικού πρωταθλήματος. Μπορεί να παίζει και την καλύτερη μπάλα όμως κρατιέται ψηλά. Οι φιλοξενούμενοι πάλι, δεν συμμορφώνονται με τίποτα οπότε και πλησιάζουν στα κόκκινα συνεχώς. Ο κόουτς Χέκινγκ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα τραυματισμών, με τη μισή του ομάδα να είναι στα “πιτς”.  Όμως τα… σκούρα είναι για τους φιλοξενούμενους που παίζουν μακρυά από την έδρα τους και με πεσμένη ψυχολογία.

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι οι οποίοι έχουν βλέψεις και για το επόμενο Champions League. Εμείς θα ποντάρουμε στο 1 & Over 1.5 σε τιμή 1.53 στην Stoiximan, ενώ όποιος αρέσκεται στο ρίσκο μπορεί να δοκιμάσει το 1/1 που πληρώνει 1.97. Σαν δεύτερη επιλογή το N/G, δίνει 2,10.

Μπολόνια-Μίλαν:

 Αγώνας μεταξύ… πονεμένων. Οι “ροσομπλού” από τη μία αγνοούν την ύπαρξη της νίκης εδώ και λίγο καιρό. Οι “ροσονέρι” από την άλλη, προσπαθούν να μαζέψουν τα κομμάτια τους, από τον αποκλεισμό από το Europa League. Ο Φίλιπο Ιντσάγκι νιώθει πίεση και τώρα πρέπει να νικήσει και μία ομάδα, την οποία έχει προπονήσει στο παρελθόν. Ο Γκατούζο δε, ζει άλλη ταραχή έπειτα από την εικόνα της ομάδας κόντρα στον Ολυμπιακό, πέρα από τον αποκλεισμό. Το ματς προβλέπεται οριακό και για τους δύο συλλόγους.

Η κάθε ομάδα έχει μεγάλο κίνητρο από την πλευρά της και το ξέσπασμα που μπορεί να γίνει είναι κάτι δεν μπορούμε να παραβλέψουμε. Εμείς θα ποντάρουμε στο G/G, που δίνει 1,80 στη Stoiximan. Παράλληλα, οφείλουμε να εμπιστευτούμε και το “διπλό”, που πληρώνει 1,95.