Αρκετά ματς κι εχθές με πολλές επιλογές μας να μας οδηγούν ταμείο. Η Ντόρτμουντ βέβαια κόντρα σε όλα τα προγνωστικά μας “πρόδωσε” όμως ώρα για τα ματς στο “Νησί” που μπορούν εύκολα να μας πληρώσουν.

Άρσεναλ-Τότεναμ: 

Στο γύρο των “8” για το EFL Cup απόψε στις 21:45, δύο μεγάλοι σύλλογοι της Αγγλίας κοντράρονται για μια θέση στα ημιτελικά της διοργάνωσης.

Οι δύο αντίπαλοι βρίσκονται μέσα στην κορυφαία πεντάδα της βαθμολογίας όμως το κίνητρο αυτής της διοργάνωσης είναι περισσότερο το γόητρο. Οι “κανονιέρηδες” είναι άκρως αποτελεσματικοί φέτος όπως και η Τότεναμ. Όμως η κούραση από τις υψηλές απαιτήσεις με τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις, είναι ένας παράγοντας που μπορεί να επηρεάσει την απόδοσή τους. Σημαντικές απουσίες και για τις δύο ομάδες με κυρίαρχη αυτή του Ντεμπελέ προκαλούν… πονοκέφαλο στους τεχνικούς των ομάδων.

Θεωρούμε πως το ματς θα είναι “κλειστό”. Τα 2-3 τέρματα είναι μια καλή και “safe” επιλογή που πληρώνει σε τιμή 2,12 στην Stoiximan. Το G/G είναι πιθανό όπως και ο άσος που το βρίσκουμε σε απόδοση 2,56 στην ίδια εταιρεία.

Τσέλσι-Μπόρνμουθ:

Παράλληλα με το προηγούμενο ματς, η Τσέλσι καλείται να επιτελέσει πιο εύκολο έργο για να προχωρήσει στη διοργάνωση. Τα ψέματα τελειώνουν για την Μπόρνμουθ που έφτασε ως εδώ με σχεδόν εύκολο πρόγραμμα.

Ο Σάρι πρέπει να διαχειριστεί τις απουσίες του ρόστερ του, με τον Μοράτα που ταλαιπωρείται από τραυματισμό στο γόνατο να αποτελεί το μεγαλύτερο πρόβλημά του. Η κακοδαιμονία δε των φιλοξενούμενων αποτυπώνεται στις συνεχόμενες ήττες στην Premier League. Ο κόουτς Χάουι θα πρέπει να βασανιστεί για το πως θα μπορέσει να οργανώσει το σχήμα της ομάδας του μιας και πέντε παίκτες του θα απουσιάζουν.

Ξεκάθαρο φαβορί οι γηπεδούχοι οπότε και θα επιλέξουμε το 1ημίχρονο/1τελικό που βρίσκεται σε τιμή 1.88 στην Stoiximan. Ακόμη, το N/G μοιάζει σχεδόν “σιγουράκι”, οπότε η επιλογή να κερδίσει η Τσέλσι σε συνδυασμό με το N/G σε τιμή 2.25 είναι αρκετά ελκυστική.