Συνέχεια στη 13η αγωνιστική της κορυφαίας ευρωπαϊκής διοργάνωσης με τον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ στη Μαδρίτη να καλείται να φέρει επειγόντως νίκη. 

Ρεάλ Μαδρίτης-Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ:

Το σύνολο του Τσάβι Πασκουάλ με τις πρόσφατες εμφανίσεις αποδεικνύει ότι βρίσκεται σε κατάσταση “εκτάκτου ανάγκης”. Μπορεί να κέρδισε την Νταρουσάφακα όμως η ομάδα κάπου… πάσχει. Αντίθετα η “βασίλισσα” έχει φτιάξει ένα δυνατό ρόστερ που έχει… ξεφύγει στη βαθμολογία και πάει “καρφί” για τους τελικούς. Οι “πράσινοι” συνεχίζουν να μην έχουν στη διάθεσή τους τον Ιωάννη Παπαπέτρου και σήμερα πρέπει να εκμεταλλευτούν τις απουσίες των Ρέγιες και Καμπάτσο. 

Το “τριφύλλι” δυσκολεύεται στα εκτός έδρας παιχνίδια και σήμερα τα πράγματα είναι δύσκολα. Έτσι όσο και αν θέλουμε οι ελληνικές ομάδες να πηγαίνουν καλά, το χάντικαπ του “διπλού” στο +11.5 μοιάζει σοφότερο. Την επιλογή βρίσκουμε στην Stoiximan σε τιμή 1.90. Ακόμη, το όβερ 164,5 σε απόδοση 1.91 ίσως και να επιβεβαιωθεί αν οι φιλοξενούμενοι παίξουν συγκεντρωμένοι. 

Επιπλέον επειδή μας αρέσουν και τα ειδικά στοιχήματα έχουμε τις εξής προτάσεις:
  • Ο Νίκος Παππάς κερδίζει όλο και περισσότερο χώρο στο παρκέ κι έτσι το όβερ 7,5 σε απόδοση 1.87 μοιάζει πιθανό.
  • Ο Κιθ Λάνγκφορντ δε επιβεβαιώνει την καλή του κατάσταση. Έτσι το όβερ 1.0 τρίποντο πληρώνει 1.87.
  • Σαν fan bet ποντάρουμε στο όβερ 0.5 τρίποντο του Αντετοκούνμπο με απόδοση 4.00.

Νταρουσάφακα-Ζαλγκίρις: Οι γηπεδούχοι έδειξαν σθένος και αντοχή κόντρα στον Παναθηναϊκό ΟΠΑΠ την περασμένη εβδομάδα. Βέβαια η ομάδα του Σάρας είναι… γκάνγκστερ του αθλήματος και δεν πτοούνται εύκολα. Το χάντικαπ της Ζαλγκίρις στο -3,5 σε τιμή 1.75 στην Stoiximan είναι πολύ καλό. Ο Μπράντον Ντέιβις είναι πολύ φορμαρισμένος και το όβερ 15.5 σε τιμή 1.87 είναι αρκετά ελκυστικό. 

Μακάμπι-Χίμκι: Επειγόντως “ανάσες” χρειάζονται οι δύο ομάδες κι έτσι το αποψινό παιχνίδι θα είναι “τελικός” και για τις δύο. Οι αλλαγές βέβαια στον πάγκο των γηπεδούχων έχουν φανεί και σαν να αρχίζουν να παίρνουν τα πάνω τους. Φαβορί δεν υπάρχει κι έτσι θα πάμε πιο “safe” με το χάντικαπ των φιλοξενούμενων στο +6.5 σε τιμή 1.90 στην Stoiximan.

Αρμάνι-Μπάγερν: Όσο και αν σας ακουστεί περίεργο θα είναι από τα πιο ωραία ματς. Οι δύο σύλλογοι παίζουν ωραίο και γρήγορο μπάσκετ και ανεξάρτητα του αποτελέσματος χαίρεσαι αν τους παρακολουθείς. Οι Ιταλοί θεωρούμε πως σήμερα θα έχουν τον πρώτο λόγο. Ο Νέντοβιτς ενισχύει την ομάδα του κι έτσι το χάντικαπ του άσου στο -6.5 σε τιμή 1.97 μας εξιτάρει. Τέλος, ο Μάικ Τζέιμς που σαρώνει μπορεί να μας πληρώσει με το όβερ 17.5 σε τιμή 1.87 ενώ το όβερ 1.5 τρίποντο του Κόπονεν σε απόδοση 2.15 μοιάζει να μπορεί να επιβεβαιωθεί.