Το δεύτερο μέρος της τρίτης διαβολοβδομάδας της Euroleague ξεκινά σε λίγες ώρες και ο Ολυμπιακός θέλει να κάνει το δύο στα δύο. 

Ύστερα από το διπλό στη Βαρκελώνη οι ερυθρόλευκοι θέλουν να υποτάξουν κι άλλη μία ισπανική ομάδα. Η Γκραν Κανάρια συμφωνούμε δεν τρομάζει, όμως οι πέντε νίκες στη διοργάνωση, δείχνουν πως οι “νησιώτες” δεν είναι παίξε-γέλασε. Η απώλεια του Χάνα είναι πολύ σημαντική και οι φιλοξενούμενοι αμυντικά δείχνουν εξαιρετικά αδύναμοι. Οι Πειραιώτες αν παρουσιαστούν σοβαροί δεν θ’αντιμετωπίσουν προβλήματα από την αντίπαλό τους. Το χάντικαπ των δώδεκα πόντων είναι μεγάλο, όμως θεωρούμε πως ο άσος θα επιβεβαιωθεί με απόδοση 1,85 στην Stoiximan.

Πάμε τώρα και στη Μόσχα, όπου η ΤΣΣΚΑ θα παίξει ενάντια στην Αναντολού Εφές. Οι Τούρκοι είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, ενώ οι Ρώσοι στην τρίτη. Άρα κατανοείτε πως μιλάμε για ένα ντέρμπι για τα πάνω διαζώματα της βαθμολογίας. H “αρκούδα” μετράει τρεις ήττες στο θεσμό και θέλει να κάνει χαρούμενα Χριστούγεννα αυτές τις μέρες. Στην έδρα της άλλωστε πολύ δύσκολα χάνει κι αυτό δεν πιστεύουμε πως θ’αλλάξει και σήμερα. Καλό σύνολο η Εφές, όμως δεν μπορεί να φύγει νικήτρια από τη Ρωσία. Θα πάμε με το 1ημ./1τελ., που προσφέρεται 1,55 στην Stoiximan.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΓΚΡΑΝ ΚΑΝΑΡΙΑ   1     1,85    STOIXIMAN

ΤΣΣΚΑ ΜΟΣΧΑΣ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ     1HM/1ΤΕΛ. 1,55     STOIXIMAN