Βόμβα μεγατόνων θέλει να ρίξει η Αναντολού Εφές, που γλυκοκοιτάζει τον Μίλος Τεόντοσιτς, θέλοντας να κάνει το μεγάλο “μπαμ” στον Ευρωπαϊκό στερέωμα.

Ο Μίλος Τεόντοσιτς την τελευταία διετία βρίσκεται στο ΝΒΑ και φορά τη φανέλα των Λος Άντζελες Λέικερς. Παρά τις υψηλές προσδοκίες που υπήρχαν από την πρώτη στιγμή, ο Σέρβος γκαρντ δεν κατάφερε να βρει τον ρόλο του στην ομάδα του Λος Άντζελες, κάτι που φαίνεται και από τον χρόνο συμμετοχής του στην regular season.

Τις εξελίξεις παρακολουθούν αρκετά ευρωπαϊκά κλαμπ, με την Αναντολού Εφές να είναι ένα εξ αυτών. Όπως αναφέρει, μάλιστα, η σερβική ιστοσελίδα «Kos» ο Σέρβος γκαρντ βρίσκεται σε καλό δρόμο, ώστε να πάρει τον δρόμο της επιστροφής για την Ευρώπη.

Την φετινή σεζόν ο Σέρβος γκαρντ μετρά 3,2 πόντους και 4 ασίστ, κατά μέσο όρο, δίχως να έχει καταφέρει να κάνει αισθητή την παρουσία του. Η Εφές παρακολουθεί τις εξελίξεις και δεν αποκλείεται να προχωρήσει το deal, το οποίο αναμένεται να δυναμώσει σημαντικά την ομάδα του Εργκίν Αταμάν, σε περίπτωση που υπάρξει happy end