Ο Άρης δεν κατάφερε να κερδίσει τον Χολαργό στην έδρα του και αρκετοί φίλοι της ομάδας τα… έχωσαν στους παίκτες, απογοητευμένοι από την ήττα.

Οι περίπου 3000 φίλαθλοι του Άρη που βρέθηκαν στο “Nick Galis Hall” αγανακτισμένοι από την νέα ήττα ξέσπασαν σε έντονες αποδοκιμασίες μετά το τέλος του αγώνα και κατά την αποχώρηση των παικτών προς τα αποδυτήρια, φώναζαν προς το μέρος τους ότι είναι ντροπή τέτοιες ήττες και εμφανίσεις και πως πρέπει να… ξυπνήσουν στην συνέχεια του πρωταθλήματος. 

Μετά ήρθε η σειρά της διοίκησης να αποδοκιμαστεί έντονα από τους φιλάθλους, με τον Δημήτρη Γουλιέλμο και τον Χάρη Παπαγεωργίου να βρίσκονται στο επίκεντρο.

“Σώστε την ομάδα, μην τυχόν και πέσει ο Άρης” και “Φέρτε παίκτες, βρείτε λύση με το ban” ήταν ορισμένες από τις εκφράσεις που ακούστηκαν προς τους διοικούντες με την ένταση να ανεβαίνει σε ορισμένα σημεία. Ορισμένοι φίλαθλοι του Άρη έμειναν αρκετή ώρα μετά το τέλος του αγώνα, προσπαθώντας να ηρεμήσουν μετά το νέο ατυχές αποτέλεσμα, όμως η κατάσταση πλέον έχει φτάσει σε οριακά επίπεδα.