Μέρες γιορτών και όλοι ξεκουραζόμαστε, όχι όμως και όσοι βρίσκονται στο NBA. Αυτές οι μέρες η δράση δεν σταματά, αλλά κορυφώνεται. Πλούσιο το σημερινό πρόγραμμα και οι επιλογές για πονταρίσματα πολλές…

Ατλάντα Χοκς – Ιντιάνα Πέισερς:

Οι γηπεδούχοι διανύουν μια κακή χρονιά φέτος χωρίς να έχουν καταφέρει να φτάσουν τα διψήφια σε νίκες ακόμα (9-23). Σήμερα παρά και το πλεονέκτημα της έδρας τους αναμένεται να τα βρουν “σκούρα” κόντρα στους Πέισερς. Παράλληλα τρεις παίκτες θα παραμείνουν στα “πιτς” με επιπλέον… σύννεφα να μαζεύονται στον ορίζοντα. Οι φιλοξενούμενοι τώρα, έχουν άλλον “αέρα” και στόχο έχουν απόψε το βράδυ να φτάσουν στην 23η νίκη τους.

Το “διπλό” μοιάζει εύκολο όμως δεν καλύπτει σαν απόδοση. Θα ποντάρουμε στο χάντικαπ των -7.5 πόντων που πληρώνει 1.85 στην Stoiximan. Αμφότερες οι ομάδες σκοράρουν αρκετά, οπότε σαν δεύτερη επιλογή το όβερ 215,5 σε τιμή 1.80 μας αρέσει. Τέλος, για όσους παίρνουν ρίσκα, το περιθώριο νίκης 6-10 πόντους των Πέισερς πληρώνει στο 4.85.

Κλίπερς-Κινγκς:

Το Staples Center του Λος Άντζελες φιλοξενεί τον τελευταίο αγώνα του σημερινού προγράμματος του ΝΒΑ. Οι γηπεδούχοι έχουν μια αξιοσημείωτη πορεία στη σεζόν που διανύουμε (19-14). Στο πρόσφατο ματς με τους Ουόριορς παρ’ ολίγο να συνεχίσουν το σερί τους όμως κρατάμε το θετικό “πρόσωπο” που έδειξαν στο παρκέ. Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι έχουν μεν πάρει μια “ανάσα” με τις δύο νίκες σε ισάριθμα ματς, όμως η εικόνα τους προβληματίζει έντονα σε γενικότερο πλαίσιο.

Οι ισορροπίες είναι πιο “λεπτές” απ’ ότι φαινομενικά δείχνουν με μια πρώτη “ματιά” στο εν λόγω ματς. Η επιλογή νικητή είναι αμφιλεγόμενο ζήτημα οπότε και στρεφόμαστε στα χάντικαπ. Το +5.5 των Κινγκς σε απόδοση 1.90 στην Stoiximan μας αρέσει. Ακόμη, το όβερ 238.5 σε τιμή 1.87 έχει τύχει να επιβεβαιωθεί.