Ολοκληρώνεται ο πρώτος γύρος της Euroleague και ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην Τουρκία για να πάρει το πέμπτο διπλό του στη διοργάνωση. Οι ερυθρόλευκοι έχουν χρυσή ευκαιρία να κλείσουν τον πρώτο γύρο με ρεκόρ 10-5 και να μείνουν στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Το ματς με την Νταρουσάφακα είναι από αυτά που λέμε must win για την ελληνική ομάδα, αφού δεν θέλει να χαραμίσει τα σπουδαία αποτελέσματα των προηγούμενων ημερών. Οι γηπεδούχοι έχουν ρεκόρ 1-13 κι όπως καταλαβαίνετε δεν έχουν μέλλον στο θεσμό. Το παιχνίδι δεν θα είναι τόσο εύκολο για τους Πειραιώτες, οι οποίοι μπορούν να φέρουν το διπλό, το οποίο βρίσκουμε σε απόδοση 1,85 στην Stoiximan.

Πάμε και στα αγαπημένα μας ειδικά στοιχήματα όπου φυσικά ξεχωρίζει το Over 10,5 του Νίκολα Μιλουτίνοφ, που δίνει 1,87, ενώ κοιτάξτε και το ίδιο σημείο, για τις τελικές πάσες του Βασίλη Σπανούλη.

Τώρα θα πάμε και στο ντέρμπι της ημέρας ανάμεσα στην Μπαρτσελόνα και την Αναντολού Εφές. Οι μπλαουγκράνα ύστερα από το διπλό στην Βιτόρια, θέλουν να κάνουν μια μεγάλη νίκη, ώστε να μπουν γερά στο κόλπο της οχτάδας. Αν χύσουν πάλι την καρδάρα με το γάλα, τότε τα πράγματα θα γίνουν εξαιρετικά δύσκολα.

Η Εφές ξέρει πως τώρα οφείλει να δείξει χαρακτήρα. Η ήττα στο ΣΕΦ, της έδειξε πως πρέπει να γίνει πιο ανθεκτική, για να επιβιώσει στο θεσμό. Ο Αταμάν διαθέτει πανίσχυρο ρόστερ στα χέρια του κι ένα διπλό στην Ισπανία θα κρατήσει τους Τούρκους, στο κατώφλι της πρώτης τετράδας. Βλέπουμε το ματς να κρίνεται στις λεπτομέρειες, άρα θα ποντάρουμε στο διπλό μ’απόδοση 2,80 στην Stoiximan. Τώρα για μεγαλύτερη ασφαλεια δείτε και το υψηλό σκορ, που πληρώνει 1,93.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

Νταρουσάφακα-Ολυμπιακός (-6,5)        1,85       Stoiximan

Νίκολα Μιουτίνοφ     Over (10,5)       1,87 Stoiximan

Βασίλης Σπανούλης    Over (5,5 Πάσες)        1,87 Stoiximan

Μπαρτσελόνα-Αναντολού Εφές     2      2,80 Stoiximan