Ο πατέρας του Ραζβάν Λουτσέσκου, Μιρτσέα, μίλησε για το βραβείο του καλύτερου προπονητή στην Ρουμανία που πήρε ο γιος του.

Ο 73χρονος τεχνικός μίλησε στη “gazeta sporturilor” για το γιο του Ραζβάν, μιας και πριν το βραβείο που πήρε ο προπονητής του ΠΑΟΚ το έχει στο παρελθόν… σηκώσει αρκετές φορές και ο ίδιος.

Αναλυτικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου είπε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος. Δεν ξέρω τι να πω. Έχει δουλέψει κάτω από πολύ αντίξοες συνθήκες. Βλέπετε τι γίνεται στο ελληνικό πρωτάθλημα με αναβολές αγώνων σε μια πολύ δύσκολη ατμόσφαιρα. Είναι σπουδαία επιτυχία. Ο Ραζβάν παλεύει τώρα για τον δεύτερο τίτλο του στην Ελλάδα. Νομίζω πως τον κατέκτησε την περυσινή σεζόν αλλά του το έκλεψαν οι επιτροπές» σχολίασε χαρακτηριστικά ο Μιρτσέα Λουτσέσκου και συνέχισε: «Για μένα είναι η εκπλήρωση ενός ονείρου όταν ένας πατέρας βλέπει τον γιο του να αναγνωρίζεται ως νούμερο 1 σε ένα… έδαφος που ήμουν εγώ. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα. Είχα πει ακόμη πως όταν θα φτάσει εκεί εγώ θα αποσυρθώ! Εύκολο, Εύκολο. Πώς, έχω μόνο τέσσερα τρόπαια ως καλύτερος προπονητή στη Ρουμανία; (γέλια) Μόνο τέσσερα; (γελάει πάλι). Είμαι πολύ περήφανος, είμαι χαρούμενος. Τον περιμένω να τον αγκαλιάσω και να του πω πως τον αγαπώ Θέλω πάντα να είναι τόσο ευτυχής όσο τώρα. Και η μητέρα του είναι περήφανη, και η σύζυγος του, και τα παιδιά του, όλοι».

Από την πλευρά του, ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναφέρθηκε στον στόχο του Δικεφάλου, όπου σημείωσε:

«Όλες οι ομάδες που δούλεψα έκαναν ένα βήμα μπροστά. Πήγα στην Ξάνθη και φτάσαμε για πρώτη φορά στην ιστορία της ομάδας στον τελικό.

Κατέκτησα με τον ΠΑΟΚ το Κύπελλο, αλλά και το πρωτάθλημα, το οποίο μας πήραν. Σκεφτόμαστε μόνο το πρωτάθλημα με τον ΠΑΟΚ για το 2019, ουσιαστικά το κατακτήσαμε πέρυσι, αλλά μας το πήραν».