Ο ισχυρός άνδρας του Άρη, Θόδωρος Καρυπίδης, μέσω ανάρτησης του σχολίασε την χρονιά που πέρασε και τόνισε πως το 2019 οι «κιτρινόμαυροι» θα πετύχουν του στόχους που έχουν θέσει.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει στην ανάρτησή του ο Θ. Καρυπίδης:

«Το 2018 σημαδεύτηκε από την επιστροφή του ΑΡΗ στη Super League . Ήταν μια χρονιά με έντονες συγκινήσεις άλλα αυτό που κρατάμε είναι η επάνοδος της ομάδας εκεί που επιβάλλει η ιστορία της να βρίσκεται.

Ο δρόμος παραμένει ανηφορικός, έχει δυσκολίες , αλλά εμείς νιώθουμε δυνατοί και πιστεύουμε στην ομάδα μας όπως από την πρώτη στιγμή .

Το 2019 θα φέρει νέες προκλήσεις στο δρόμο μας. Θα τις αντιμετωπίσουμε ενωμένοι, στηρίζοντας την ομάδα με την θετική μας σκέψη και ενέργεια. Θα φτάσουμε εκεί που θέλουμε. Καλή χρονιά σε όλους με υγεία αγάπη και ευημερία».

Δείτε παρακάτω το ποστάρισμα του:

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Το 2018 σημαδεύτηκε απο την επιστροφή του ΑΡΗ στη Super League . Ηταν μια χρονια με έντονες συγκινήσεις αλλα αυτο που κρατάμε ειναι η επάνοδος της ομάδας εκει που επιβάλλει η ιστορία της να βρίσκεται. Ο δρόμος παραμένει ανηφορικός, έχει δυσκολίες , αλλα εμείς νιωθουμε δυνατοι και πιστευουμε στην ομάδα μας όπως απο την πρωτη στιγμή . Το 2019 θα φέρει νέες προκλήσεις στο δρόμο μας. Θα τις αντιμετωπίσουμε ενωμένοι, στηριζοντας την ομάδα με την θετική μας σκέψη και ενέργεια. Θα φτάσουμε εκει που θελουμε. Καλή χρονια σε όλους με υγεία αγάπη και ευημερία.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη TLK Aris F.C (@theodorkaripidis) στις