Η αυγή του δεύτερου γύρου της Euroleague βρίσκεται στο τελευταίο μέρος της και σήμερα Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός, δίνουν το τρίτο τους φετινό ραντεβού. Οι ερυθρόλευκοι με ρεκόρ 9-6 θέλουν να προσεγγίσουν εκ νέου την πρώτη τετράδα της βαθμολογίας, ενώ οι “πράσινοι” αν φύγουν με το διπλό από το ΣΕΦ, τότε θα μπουν ξανά στις ράγες για την οχτάδα της διοργάνωσης.

Πρωταγωνιστές της αναμέτρησης φέρονται να είναι οι Μπλατ και Πιτίνο, που έδωσαν ρέστα χθες με τις δηλώσεις τους.Στοιχηματικά αν το δει κανείς το πράγμα ψυχρά ο Ολυμπιακός έχει ενα μικρό προβάδισμα για τη νίκη, λόγω έδρας και χημείας. Βέβαια μην ξεχνάει κανείς, πως όταν οι Πειραιώτες νιώθουν φαβορί, τότε τα κάνουν θάλασσα. Ο Παναθηναϊκός έχει προβλήματα μακριά από το ΟΑΚΑ, όμως στο ΣΕΦ νιώθει καλά. Εμείς σαν πρώτη επιλογή θα πάμε με το διπλό +7,5, που προσφέρεται 1,65 στην stoiximan. Περιμένουμε το παιχνίδι να έχει άγχος και πίεση, αυτό όμως δεν σημαίνει αυτόματα, πως θα δούμε το σκορ να πηγαίνει χαμηλά. Κρατείστε το Over 153,5, που δίνει 1,75 στην ίδια στοιχηματική εταιρεία, αφού όποιος και να κερδίσει, δεν θα το κάνει μέσω της άμυνας.

Τώρα πάμε και στ’αγαπημένα ειδικά μας, όπου γίνεται λίγο της τρελής. Ο Άξελ Τουπάν στο ΣΕΦ συνηθίζει να παίζει καλά και κάτι μας λέει πως αυτό θα συμβεί κι απόψε. Το Over 6,5 πόντων μας κλείνει επιδεικτικά το μάτι και η απόδοση του 2,00 δεν αφήνει κανέναν αδιάφορο. Στον Παναθηναϊκό ο Θανάσης Αντετοκούνμπο αναμένεται να πέσει πάνω στον Σπανούλη σαν βδέλλα. Εικάζουμε πως αν παίξει γύρω στα 20 λεπτά ο φόργουορντ των πρασίνων, ίσως βάλει και πέντε πόντους στην επίθεση.

Πάμε λίγο και στην Τουρκία, όπου η Φενερμπαχτσέ υποδέχεται την Μπασκόνια, που είναι αναγκασμένη να παίξει χωρίς τον ηγέτη και καλύτερό της παίκτη Τορνίκε Σενγκέλια. Βάλτε στις απουσίες για τους Βάσκους τους Γκαρίνο και Γκετεγκέρσκις και θα δείτε γιατί το έργο του Περάσοβιτς είναι εκ προοιμίου δύσκολο, αφού παίζει μ’έναν αντίπαλο, που είναι αήττητος εδώ κι έντεκα παιχνίδια. Εμείς πιστεύουμε πως το χάντικαπ των εννέα πόντων δεν θα δυσκολέψει τους Τούρκους, άρα θα ποντάρουμε στον άσο μ’απόδοση 1,93 στην Stoiximan.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (+7,5)        1,62 STOIXIMAN

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ       OVER (153,5)       1,75     STOIXIMAN

ΑΞΕΛ ΤΟΥΠΑΝ      OVER (6,5)       2,00       STOIXIMAN

ΘΑΝΑΣΗΣ ΑΝΤΕΤΟΚΟΥΝΜΠΟ    OVER (4,5)        2,00        STOIXIMAN

ΦΕΝΕΡΜΠΑΧΤΣΕ-ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ (+9,5)         1,93        STOIXIMAN