Σε πολύ καλό κλίμα συνεδρίασαν οι Super League, ΕΠΟ, UEFA-FIFA και πολιτεία. Αποφασίζουν σε λίγο οι διαιτητές σχετικά με την αποχή τους. 

Ολοκληρώθηκε στην αίθουσα των συνεδριάσεων του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΠΟ, στο Πάρκο Γουδή, η κρίσιμη συνάντηση για το μέλλον του πρωταθλήματος ανάμεσα την ΕΠΟ, τη Super League, τους διαιτητές, τη FIFA, την UEFA και την Πολιτεία και την Αστυνομία.

Στο ίδιο τραπέζι έκατσαν και συζήτησαν μετά την επίθεση στον Θανάση Τζήλο οι διαιτητές Τάσος Παπαπέτρου, Γιάννης Παπαδόπουλος, οι επόπτες Πολυχρόνης Κωσταράς και Λάζαρος Δημητριάδης, ο πρόεδρος της Λίγκας Βαγγέλης Μπαταγιάννης, ο πρόεδρος της ΚΕΔ Μέλο Περέϊρα, μαζί με τους συνεργάτες του Μαρίν και Λίντμπεργκ, ο παρατηρητής της FIFA και της UEFA Πέτρ Φούσεκ, ο Αλέξης Δέδες και ο ταξίαρχος Αθανασόπουλος, ο Υφυπουργός Αθλητισμού, Γιώργος Βασιλειάδης και ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Βαγγέλης Γραμμένος.

Οι προαναφερθέντες τα είπαν σε πολύ καλό κλίμα με αφορμή τον ξυλοδαρμό του διαιτητή Θανάση Τζήλου και την απόφαση των διαιτητών να κάνουν αποχή και συζήτησαν σχετικά με την επανέναρξη του πρωταθλήματος και την τέλεση των αγώνων κυπέλλου την ερχόμενη εβδομάδα.

Ο Βαγγέλης Γραμμένος αναφέρθηκε στον ξυλοδαρμό του Θανάση Τζήλου λέγοντας:  «Αυτά τα φαινόμενα είναι ανήκουστα. Είναι απόφαση όλων των φορέων να τελειώσουν αυτά τα φαινόμενα. Δεν  μπορεί να βάλεις κανείς σε κίνδυνο τη ζωή του», ενώ ο Περέιρα είπε στους διαιτητές την ώρα της συνάντησης:

«Καταγγείλτε, μην φοβάστε και θα δείτε την αντίδραση μας. Οι διαιτητές είναι καλοί και επαρκείς για το πρωτάθλημα αλλά δεν υπάρχει εμπιστοσύνη και δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη στο  ποδόσφαιρο.  Όταν δέχονται μπούλινγκ πριν και μετά τον αγώνα και δεν ξέρουν τι κάνουν στο σπίτι οι γυναίκες και τα παιδιά τους, κανείς δεν μπορεί να λειτουργήσει κάτω από αυτές τις συνθήκες».