Ο Πάκο Ερέρα θέλει τον Ματέο Γκαρσία στη Λας Πάλμας και η πίεση που ασκεί στον Αργεντίνο επιθετικό έχει ενοχλήσει τους ανθρώπους του Άρη.

Οι επιτελείς του Άρη είναι εκνευρισμένοι με τον Ισπανό τεχνικό λόγω της πίεσης που ασκεί στον Ματέο Γκαρσία προκειμένου να τον πείσει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας. Ο Πάκο Ερέρα βρίσκεται πλέον στην τεχνική ηγεσία της ισπανικής ομάδας, θέλει τον Μάτεο Γκαρσία και σχεδόν σε καθημερινή βάση επικοινωνεί μαζί του με ξεκάθαρο στόχο να τον πείσει να φύγει από τον Άρη. Ο Αργεντίνος επιθετικός ξεκαθάρισε στον Ισπανό τεχνικό ότι νιώθει καλά στον Άρη και στη Θεσσαλονίκη, δεν θέλει να επιστρέψει στη Λας Πάλμας καθώς επίσης και ότι σκοπεύει να μείνει στον Άρη μέχρι το τέλος της αγωνιστικής περιόδου.

Παρά την αρνητική απάντηση του Γκαρσία, ο Πάκο Ερέρα δεν έχασε την… αισιοδοξία αλλά και την επιμονή του, συνέχισε να τηλεφωνεί στον 23χρονο παίκτη ο οποίος με τη σειρά του ενημέρωσε τους ανθρώπους του Άρη αλλά και τον ατζέντη του και ζήτησε να φροντίσουν ούτως ώστε να «περιοριστεί» η δράση του Ισπανού τεχνικού.

Η συμπεριφορά του Πάκο Ερέρα έχει εκνευρίσει τους ανθρώπους του Άρη, οι οποίοι επίσης προέβησαν σε ενέργειες με σκοπό να σταματήσει ο Ισπανός τεχνικός να ενοχλεί τον Ματέο Γκαρσία. Το βέβαιο είναι επίσης ότι δεν περίμεναν αυτή τη συμπεριφορά.