Σήμερα ξεκινάει η τέταρτη διαβοβδομάδα της Euroleague με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται την πληγωμένη από τραυματισμούς Μπασκόνια.

Σκοπός είναι η νίκη και η διατήρηση της τέταρτης θέσης στην βαθμολογία, η οποία δίνει πλεονέκτημα έδρας στα playoffs. Ξέρουμε είναι νωρίς ακόμα για τέτοια πράγματα, όμως ας μην γελιόμαστε αυτός είναι ο στόχος των ερυθρολεύκων, αφού η οχτάδα με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι εξασφαλισμένη. Για τους Ισπανούς βέβαια δεν ισχύει το ίδιο, αφού με ρεκόρ 7-9, βλέπουν κάθε ματς σαν τελικό. Ο Περάσοβιτς από την μεριά του προβληματίζεται για τις απουσίες των Σενγκέλια και Γκρέιντζερ, όμως όπως έδειξε και στην Τουρκία θα χτυπήσει στα ίσα το ματς. Εμείς βλέπουμε την αναμέτρηση να πηγαίνει σε υψηλό σκορ, άρα το Over 160 πόντων θεωρείται καλή ευκαιρία.

Τώρα αν θέλουμε να πάμε στα αγαπημένα μας ειδικά στοιχήματα, τότε θα επιλέγαμε εκ νέουν τον οδοστρωτήρα Νίκολα Μιλουτίνοφ στο Over 11,5 πόντων, που δίνει 1,87 στην Stoiximan. Βέβαια σαν πιο ελκυστικό σημείο δείτε και το Over 5,5 στις πάσες για τον Βασίλη Σπανούλη.

Στο Κάουνας η Ζάλγκιρις υποδέχεται την Αναντολού Εφές και ψάχνει τη νίκη, που θα την ξαναφέρει στο βαγόνι της οχτάδας. Ο Σαρούνας Γιασικεβίτσιους ταλανίζεται από συνεχόμενα προβλήματα τραυματισμών κα σήμερα θα είναι εκτός οι Βέστερμαν και Καβαλιάουσκας. Για τον τελευταίο μάλιστα τα αντάτα είναι αρκετά άσχημα, γι’ αυτό κι αποκτήθηκε ο Τόμπσον από τη λιθουανική ομάδα. Οι Τούρκοι δεν αντιμετωπίζουν προβλήματα και θα παραταχθούν με την καλύτερη δυνατή σύνθεση.

Εμείς από τη μεριά μας πιστεύουμε πως κι εδώ το Over 163,5 πόντων μας εξυπηρετεί στον απόλυτο βαθμό, αφού περιμένουμε το σκορ να πάςει αρκετά ψηλά.

ΟΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΜΟΥ

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΑΝΑΝΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ    OVER (160,5)    1,90  STOIXIMAN

ΝΙΚΟΛΑ ΜΙΛΟΥΤΙΝΟΦ      OVER (11,5)      1,87     STOIXIMAN

ΒΑΣΙΛΗΣ ΣΠΑΝΟΥΛΗΣ   OVER (6,5 ΠΑΣΕΣ)      2,00    STOIXIMAN

ΖΑΛΓΚΙΡΙΣ-ΑΝΑΤΟΛΟΥ ΕΦΕΣ     OVER (163,5)     1,91     STOIXIMAN