Ο Αλεξάνταρ Πρίγιοβιτς βρίσκεται ένα βήμα από την έξοδο, με τον ΠΑΟΚ να ενδιαφέρεται για τον Λέο Μπονατίνι. Δείτε ποιος είναι.

Οι επιτελείς του Δικεφάλου εξετάζουν την περίπτωση του νεαρού Βραζιλιάνου, που αυτή την περίοδο βρίσκεται εκτός των πλάνων του προπονητή της Γουλβς, Νούνο Εσπίριτο Σάντο, ενώ το όνομα του Λέο Μπονατίνι, ακούστηκε και για τον Ολυμπιακό, προτού οι «ερυθρόλευκοι» αποκτήσουν τον Φράνκο Σολδάνο.

O Λεονάρντο Μπονατίνι, γεννήθηκε στο Μπέλο Οριζόντε της Βραζιλίας στις 28 Μαρτίου του 1994 και σε ηλικία 16 ετών το 2010, εντάχθηκε στις ακαδημίες της Κρουζέιρο, η οποία το 2012 τον δάνεισε στην Γιουβέντους, καταγράφοντας, ωστόσο, εμφανίσεις μόνο με την Primavera της «Βέκια Σινιόρα» και στη συνέχεια επέστρεψε στη Κρουζέιρο το καλοκαίρι του 2013.

Στις 2 Οκτωβρίου του 2013, ο Λέο Μπονατίνι μετακόμισε στη Γκοΐας και πάλι με μορφή δανεισμού, πραγματοποιώντας το επαγγελματικό ντεμπούτο του στην πρώτη κατηγορία του Βραζιλιάνικου πρωταθλήματος, μετρώντας έξι συμμετοχές και δύο γκολ. Το 2015 ο νεαρός Βραζιλιάνος αποφάσισε να κάνει το βήμα παραπάνω στην καριέρα του, περνώντας την αντίπερα όχθη του Ατλαντικού.

Η ομάδα που του έδωσε την ευκαιρία ήταν η Εστορίλ, με τον Μπονατίνι σε δύο σεζόν με την φανέλα της πορτογαλικής ομάδας, να καταγράφει 53 συμμετοχές και 24 γκολ, αναγκάζοντας την Αλ Χιλάλ από τη Σαουδική Αραβία, να βγάλει από τα ταμεία της το ποσό των 5,5 εκατομμυρίων ευρώ για να τον κάνει δικό της.

Η… περιπέτεια του Λέο Μπονατίνι στη Σαουδική Αραβία κράτησε έναν χρόνο, με τον 24χρονο επιθετικό να καταγράφει σε 36 συμμετοχές, 15 γκολ και τέσσερις ασίστ. Το καλοκαίρι του 2017 ο Βραζιλιάνος επιθετικός επέστρεψε στην Ευρώπη, αυτή τη φορά για λογαριασμό της Γουλβς, που έδινε μάχη για την άνοδο στην Premier League, βοηθώντας την τα μέγιστα για να το καταφέρει, αφού σε 47 εμφανίσεις, σημείωσε 12 γκολ και μοίρασε έξι ασίστ.

Την φετινή σεζόν η παρουσία του Μπονατίνι στους «λύκους», δεν εξελίσσεται όπως θα ήθελε ο 24χρονος επιθετικός, δεδομένου ότι βρίσκεται εκτός πλάνων, καταγράφοντας μόλις εννιά συμμετοχές, με ένα γκολ και μια ασίστ σε 291 αγωνιστικά λεπτά συμμετοχής.

Δείτε παρακάτω τον Λέο Μπονατίνι σε δράση: